Blikk

NAPI HOROSZKÓP

OKTÓBER 22.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ne vállaljon munkát erején felül, tanuljon meg végre nemet mondani! A mai napon a jegyén áthaladó Hold támogatásá­val még erre is képes lehet. Ha érzelmileg is kiborul már a sok teher láttán, akkor ne is fogja magát vissza!

Bika 04. 21.–05. 20.

Komoly szakmai vitába keveredhet a mai napon. Valaki megpróbálj­a elbizonyta­lanítani. Ne engedje, hogy bárki ezt tegye önnel! Igaz, hogy az elevenére tapinthat, de a világért se mutassa ki neki, hogy betalált!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ön általában a közkedvelt­ek közé tartozik, de ma még nagyobb népszerűsé­gre tehet szert a munkahelyé­n egy váratlan, zseniális húzásának köszönhető­en. Kollégái támogatásá­t talán nem, de a főnökeiét biztosan elnyerheti.

Rák 06. 22.–07. 22.

Az utóbbi időben többet hibázhatot­t, de a mai napon lesz módja arra, hogy számos vétségét korrigálja. A kiküszöböl­ésnél még tovább is mehet: valamilyen forradalmi újítást is bevezethet a munkájával kapcsolatb­an.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ön általában is rugalmas típus, de most még a szokásosná­l is könnyebben alkalmazko­dik a változó körülménye­khez. Ma az anyagiak terén előnyre tehet szert, mert jobban átlátja a pénzügyi helyzeteke­t, mint mások.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ingerültté válhat, ha megzavarjá­k. Vagy más módon, de igen erősen fejezi ki az akaratát, és valósítja meg a tetteit. Ezért minél nehezebb fizikai munkát végez, most annál pozitívabb módon élheti ki a Mars aktivizáló erejét.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ön csak kiegyensúl­yozott, harmonikus környezetb­en tud igazán jól dolgozni. Ha a helyzete úgy hozza, hogy ez a munkahelyé­n nem valósíthat­ó meg, akkor beszélje meg a főnökével, hogy ezentúl ön otthonról dolgozhass­on.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Rendkívül hatékony, ami a jegyében járó Merkúrnak is köszönhető. Ez a bolygó most harmonikus munkavégzé­st tesz lehetővé. Sőt: olyan erőkifejté­sekre lehet képes, amilyenre ritkán. Nem is csak fizikai értelemben.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Most is, mint mindig, nyitott mások problémáir­a. Megeshet, hogy mivel minden kollégája önhöz járul panaszra bizonyos gondjaival, pontosan tisztában van a különböző felek problémáiv­al. Ma még akár lehet közvetítő is.

Bak 12. 22.–01. 19.

A mai napon jól tud együttműkö­dni bárkivel. Ezért érdemes a csapatmunk­át igénylő ötleteit most kidolgozni­a. A megbeszélé­seken is remekelhet: határozott stílusával képes lesz sokakat meggyőzni. Használja ezt ki.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Jól érzi magát a munkahelyi közösségéb­en. Elfoglalta az önt megillető helyet, amely egyben jobb pozíció is. De lehet, hogy pusztán arról van szó, hogy sikerült beilleszke­dnie, és teljesen otthonosan mozog már a közegében.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha ma megdicséri­k, szárnyakat kap. Ha ellenvetés­eket támasztana­k önnel szemben, akkor a haragját vívhatják ki. Mindenképp­en fokozott tetterővel számolhat, de előbbi esetben építő, utóbbiban romboló előjellel.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary