Repülőtér foglya volt 15 órán át Radics Gigi

Az X-Faktor mentorának 15 órát kellett várakoznia

BLIKK - - Címlap -

Az X-Faktor mentora Ausztráliába utazott édesanyjával, de a frankfurti átszállásnál kivették őket a sorból, mert azt hitték, hogy nem szabályosan akartak beutazni a szigetországba. Gigiék 15 órán keresztül rostokoltak a reptéren

Ausztráliába utazott volna édesanyjával, de kiszedték őket a sorból

BUDAPEST — Radics Gigi (22) az X-Faktor mentora élete legszürreálisabb és legkellemetlenebb élményén van túl. Egész egyszerűen ugyanis nem engedték felszállni egy Ausztráliába tartó repülőgépre.

Gigi az édesapjához és az öccséhez utazott volna a világ túlsó végébe, ugyanis a Radics család férfi tagjai jelenleg kint dolgoznak az ott vendégszereplő színházi darabon, az OlimpIkonokon.

Az énekesnőnek nemrég pont elmaradt a nagykoncertje, így eleget tudott tenni a korábbi felkérésnek, hogy ő is énekeljen a darabban. Ezért édesanyjával, Beával repülőre ült Budapesten.

Az út amúgy sem lett volna egyszerű: több átszállás, és legalább húszórás repülés eljutni Budapestről Ausztráliába, ám egy kellemetlen incidens miatt még rémálomszerűbb lett a nyaralás. Gigiéket ugyanis nem engedték fel a gépre a németországi átszállásnál.

– Frankfurtban szálltunk át. Már álltunk a sorban, amikor kiszedtek minket anyuval. Nem tudtuk, hogy mi lehet a baj, nem is igazán mondtak semmit. Azonnal hívtuk apuékat, de a távolból nem nagyon tudtak mit segíteni – kezdte a történetet Gigi.

– Követelték, hogy mutassunk be valamilyen iratot, ám nem fejtették ki, hogy mit is szeretnének. Később kiderült, hogy elég lett volna a hazafele szóló repjegyünket bemutatni, de erről semmilyen tájékoztatást nem kaptunk a reptéren. Gondolom, azt hitték, hogy nem szabályszerűen akarunk kint tartózkodni. Végül kiderült, hogy az a baj, hogy hazafele egy másik légitársaságnál foglaltunk helyet, és azt az adott légitársaság rendszerében nem látták. Ez az egész fennakadás cirka 15 óra volt, végül 50 óra alatt értünk ki – emlékezett vissza Gigi, aki édesanyjával így kénytelen volt hosszú órákig ülni a terminálban.

– Ezt leszámítva fantasztikus két hetet töltöttünk kint. Rengeteget kirándultunk, bejártuk Sydney nevezetességeit. A kinti magyar nagykövet és a konzul jövőre is meghívtak minket a színdarabbal, valamint arról is szó volt, hogy adjak egy koncertet a kint élő körülbelül 40 ezer magyarnak Sydneyben és Melbourne-ben is – tette hozzá boldogan a mentor, aki a hét végén eldönti, hogy kiket visz magával az X-Faktor döntőjébe. Cs. H.

Várakozás Az énekesnő édesanyjával ülte végig az egész rémálomszerű várakozást

Idő Gigi és párja, Kai karácsonykor találkozik legközelebb

Megérkezett Gigi boldog volt, amikor megérkezett Sydney-be

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.