Peres úton lenne fiatalabb a holland férfi

Így akar partnert találni az interneten

BLIKK - - A Világ Hirdetés - Sz. F. F.

X A 69 éves tévés guru biztos benne, 49 esztendősen imádnák a Tinderen a nők

ARNHEM — Nem mindennapi elszántsággal látott neki a társkeresésnek Emile Ratelband (69)! A holland férfi elhatározta, visszafordítja az idő kerekét, és peres úton akarja elérni, hogy húsz évvel fiatalabb lehessen. Az ok prózai, Ratelband biztos benne, ha ismét 49 esztendős lehet, a Tinderen sikeresebben talál magának párt. A Fiatal Isten becenéven regisztrált férfi biztos benne, tarolna az internetes társkeresőn.

– Ha 69 évesként vagyok fent a Tinderen, gyakorlatilag nem kapok választ senkitől. Ha viszont újra 49 leszek, ilyen arccal,

ilyen fotókkal, akkor igazi luxuspozícióba kerülök – mondta Ratelband a De Telegraaf című lapnak.

A társat kereső férfi 1949. március 11-én született, ezt szeretné 1969. március 11-re változatni.

– Megváltoztathatjuk a nevünket. Megváltoztathatjuk a nemünket. Miért ne változtathatnánk meg a korunkat? – tette fel a kérdést az érett Casanova, aki annyira komolyan veszi célját, hogy még a nyugdíjáról is lemondana, ha egy tollvonással sikerülne két évtizedet fiatalodnia.

A férfi ügyében négy héten belül dönt az arnhemi bíróság. Ratelband azzal is érvel, orvosai szerint egy 45 éves ember fizikumával rendelkezik. A férfi nagy népszerűségnek örvend Hollandiában, tévés személyiségként és életvezetési

guruként is ismertté vált, beavatásokkal, spirituális tanácsokkal és meditációkkal segíti a hozzá forduló embereket, hogy kiteljesedjenek. Hírességnek számít Hollandiában, így kora ellenére 9000 követője van a Facebookon. Emile ennek ellenére mégis azt állítja, hogy diszkriminálja őt a kora, mert nemcsak a társkeresésben, a munkavállalásban is akadályozza őt.

– Ha 69 éves vagyok, limitált vagyok – jelentette ki. – Ha 49, akkor vehetek egy új házat, másik autót és több munkát vállalhatok.

Bizakodó Emile Ratelband állítja, a fiatalítás sem bonyolultabb, mint a nemváltás

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.