Blikk

Munkanélkü­li séf lett a Konyhafőnö­k

A venezuleai Armando Mundaraín a járvány miatt veszítette el az állását

- Cs. H.

BUDAPEST — Mély pontok, öröm- és bánatkönny­ek után hatalmas boldogság Armando Mundaraín (27) számára, hogy ő nyerte A Konyhafőnö­köt. A venezuelai férfi alig pár hónapja elveszítet­te a munkáját, most pedig egy csapásra vagyonos lett, hiszen nem csak a dicsőség lett az övé, hanem a 10 millió forintos nyeremény is. Armando a Blikknek elárulta: fel sem tudta fogni, hogy a döntő pillanatba­n az ő neve hangzott el.

– Volt, amikor már azt hittem, hogy feladom, nem bírom tovább, és amikor k ider ült, hogy én nyertem, akkor éreztem, megérte minden nehézség. Hálás vagyok, hiszen magamon kívül annyian segítettek, támogattak, nélkülük nem sikerült volna – kezdte lapunknak Armando.

A versenyző szerelme, Jade (26) fél éve Angliában ragadt, és azóta mindössze kétszer találkozta­k, ennek ellenére a fiatal nő több ezer kilométerr­ől is tartotta párjában a lelket.

– Folyamatos­an beszéltünk telefonon, mindenben támogatott. Hiába, hogy ilyen messze voltunk egymástól, meg randizni is tudtunk, egyszerre néztünk filmet, utána pedig megbeszélt­ük – mesélte Armando, aki mégsem volt eg ye - dül, ugyanis édesanyja, Alici (55) nem sokkal a műsor kezdete után Magyarorsz­ágra költözött fiához.

– Anyu nem érezte magát biztonságb­an Venezueláb­an, és én is nyugodtabb vagyok, hogy itt van velem. Nagyon jó vele élni, sok közös programot csinálunk, és mivel nem beszél magyarul, mindenhova megyek vele, hogy tudjam segíteni – mesélte nevetve az újdonsült nyertes, aki azt is elmondta, mihez kezd a nyereménny­el.

A pénz jól jön nek i, hiszen amikor Magyarorsz­ágra érkezett, eleinte nélkülözni­e kellett, és most sem szeretné elkölteni az öszszeget.

– A járvány előtt a vendéglátá­sban dolgoztam, de munkanélkü­li lettem, ezért próbálok nem költeni a 10 millióból. Ezért nem is veszünk ki anyunak saját albérletet, hogy tudjun k spórol n i. Va n eg y tervem, egy gasztrovlo­g, később ebbe szeretném majd fektetni a nyereményt – tette hozzá Armando.

 ??  ?? Gratulált
Sárközi Ákos is gratulált a győztes séfnek, Armando Mundaraín az ő
csapatában ügyeskedet­t
Kifőzte
A fiatal tehetség remek menüt ötlött ki a döntőre,
nyert is vele
Spórolás
Armando Mundaraín spórolni fog, nem költi el nyereményé­t
Gratulált Sárközi Ákos is gratulált a győztes séfnek, Armando Mundaraín az ő csapatában ügyeskedet­t Kifőzte A fiatal tehetség remek menüt ötlött ki a döntőre, nyert is vele Spórolás Armando Mundaraín spórolni fog, nem költi el nyereményé­t

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary