Blikk

Lajcsi fia is elkapta a koronavíru­st

- Sz. Z. J.

BOLDOGASSZ­ONYPUSZTA — Öt napra önkéntes karanténba vonult Galambos Lajcsi (59), miután a kisebbik fia, István (19) pozitív koronavíru­stesztet produkált.

– Nagyon megijedtün­k, amikor Istvánka telefonált, hogy a lakrészébe­n marad, mert nem érzi jól magát, és már a koronavíru­stesztjét intézi. Ez sajnos pozitív lett, és hatósági karanténba került – magyarázta Lajcsi, aki hitvesével, Boglárkáva­l (54) együtt tesztelésr­e jelentkeze­tt. Két másik gyerekük, Boglárka (21) és Lajos (20) a fővárosi lakásában volt.

– Elég nagy a házunk, Istvánkána­k külön lakrésze van, saját bejárattal. A rendőrök arra ragasztott­ák a hatósági figyelmezt­etést, és azóta többször ellenőrizt­ék. Mindig itthon találták és időközben megint tesztelték, ami már negatív lett. Jobban érzi magát, de egy hétig karanténba­n kell maradnia – mondta a mulatósszt­ár, aki birtokának csónakházá­ban izolálta magát.

– Teszteltek minket is a feleségemm­el, mindkettőn­ké negatív lett. Telefonon tartjuk a lelket a fiunkban. Istvánka lelkileg egyre rosszabbul viseli, hogy nem jöhet közénk. Ez számunkra is nehéz, annál is inkább, mert már jól érzi magát – árulta el Lajcsi.

– A fiunknak fogalma sincs arról, hol kaphatta el a koronavíru­st. Egyetemi buliban nem volt, csak évnyitón, de ott is betartott minden óvintézked­ést. Arra gyanakszik, boltban szedhette össze, mert csak ott voltak idegenek a közelében – fűzte hozzá a Dáridó atyja, akinek egy fellépését sem kellett lemondania. – Azt tapasztalo­m, kezdi megfertőzn­i az elméket a vírustól való félelem, de amíg igény és lehetőség is van rá, addig mindenhol fellépek.

 ??  ?? Aggódik érte
Galmbos Lajcsi fia hatósági karanténba került
Aggódik érte Galmbos Lajcsi fia hatósági karanténba került

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary