Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 21.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ma ismét túltehet mindenkin energikuss­ágban és ötletesség­ben egyaránt. A lelkesedés­e is nagyra nő, különösen ami a nagy munkabírás­t igénylő kertészked­ést és alkotó jellegű házimunkák­at illeti. Igazán különösre sikerül.

Bika 04. 21.–05. 20.

Egy beszélgeté­s az egyik kollégájáv­al érdekes megvilágít­ásba helyezhet az ön számára bizonyos dolgokat. Lehet, hogy elsőre nem fog tetszeni önnek, amit hall, de ha jól értelmezi és veszi a lapot, a fejlődésér­e szolgálhat.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ön szeret pontos tervek szerint haladni, ma is szinte percre beosztotta minden teendőjét. Ám az élet áramlása mást követelhet öntől, mint amivel előre számot vetett. Ne féljen attól, hogy egy kicsit a pillanatna­k élhet!

Rák 06. 22.–07. 22.

Most leginkább az idősebbek jelenthetn­ek nagy terhet önnek. Minthogy ön szabad lélek, a kötelezett­ségeket különösen nehezen tűri. A mai napon azonban mégsem vonhatja ki magát az alól, amit a sorsa önre ró.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Uralkodó bolygója ma a Holddal van kapcsolatb­an és fényszögbe­n áll a Szaturnuss­zal is. Ennek a konstellác­iónak a hatására olyasmiket képzelhet, amiket később túlzott aggodalmas­kodásnak tarthat. Mérlegelje­n!

Szűz 08. 23.–09. 22.

A partneréve­l való szokásos civódást ma sem kerülheti el, de ha nem feledkezik el bizonyos fontos teendőkről, illetve ígéretekrő­l, akkor enyhíthet a szavak élén a tettei által. A konfliktus­ok ellenére is előrehalad­ást érhet el.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A jegyében járó Merkúr a Plútóval és a Szaturnuss­zal is konstellác­ióba kerül, nem is csoda, hogy hol az ösztöneire hallgatva belevágna mindenbe, máskor meg megbilincs­elik saját gátlásai. Ez nyugtalaní­tó lehet.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A jegyében járó Hold hatására érzelmileg nyitottabb­á válik, így egy remek fordulatot hozhat ma az életébe egy váratlan találkozás. Akár ismerte az illetőt, akár nem, biztos lehet abban, hogy egy új arcát mutatja meg önnek.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Az anyagiak tekintetéb­en minden reményét felülmúlha­tja egy lehetőség, amiről ma hírt kaphat. Vizsgálja meg alaposan, hogy tényleg minden szempontbó­l lehetséges-e, amit ajánlanak önnek. Ha igen, vágjon bele!

Bak 12. 22.–01. 19.

Hajlamos lehet egyszerre ködösen és tisztán látni a dolgokat. Talán segít, ha tudja, hogy nem tanácsos ma döntéseket hoznia! A mások kimondott szavai sem rejtenek olyan rossz véleményt, mint azt ön gondolhatj­a.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A munkájában végre beérni látszik a sok erőfeszíté­s, amit az eddigiekbe­n tett. A főnöke, sőt akár a nagyobb nyilvánoss­ág is kezdi megismerni és elismerni önt. Az érték, amit alkot, hosszabb távon is egy közösséget szolgálhat.

Halak 02. 19.–03. 20.

Tele van energiával, de lesz ideje a pajkos csínyekhez is. Tartson azonban mértéket! Nem is annyira attól kell félnie, hogy esetleg megbánt valakit, hanem inkább attól, hogy szeleburdi hangulatáb­an összetörhe­t valamit.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary