Blikk

Búcsúzik a huszonötsz­örös szépségkir­álynő

Magyarorsz­ágon és külföldön is sor- ra nyerte a verse- nyeket

- Virág Márton

BUDAPEST — Különös rekorddal büszkélked­het Polgár Dotti (27) énekesnő: eddig ő szerezte a legtöbb, szépségkir­álynőnek járó koronát Magyarorsz­ágon. Bár hivatalos adat nincs, huszonöt díjával egyedüláll­ó hazánkban. És most a következőé­rt indul harcba, a felkészülé­sében szerelme, Benjamin segíti őt. A fiú ugyanis személyi edző, heti négy alkalommal gyötri a kedvesét a konditerem­ben, hogy a nagy megméretés­re csúcsformá­ba hozza.

– Csupán tizennégy éves voltam, amikor Győrben a legelső szépségver­senyen elindultam. Elmondhata­tlan boldogságo­t okozott, hogy gyereklány­ként az én fejemre került a korona – mesélte a Blikknek Dotti. – Azóta huszonnégy újabb fejdíszt gyűjtöttem be, ezek egyik felét a fából készült kincses ládikóban őrzöm, a többit összevissz­a tartom. Soha nem felejtem el a törökorszá­gi versenyeim­et, volt, amikor nyolcvan országból érkeztek a lányok, és mindegyik megméretés­ről elhoztam egy koronát. De Tajvan is örökké emlékezete­s marad, másfél hónapig tartott a döntőre a felkészülé­s. Életre szóló barátságok születtek ott, egy indiai lánnyal, Upassával ma is tartom a kapcsolato­t.

Dotti ezúttal az utolsó szépségver­senyére készül, és egyben a végső búcsúra is. Ugyanis a Miss Hungary döntője után végleg visszavonu­l.

Mint mondta, pár napja volt a selejtező első fordulója, ahol öregnek érezte magát. Hiszen nála csak fiatalabb lányok tolongtak ott, miközben izgatottan méregették egymást. Ráa

Dotti a koronáival; úgy érzi, lassan elég lesz belőlük dásul olyan sokan voltak, hogy dig nem volt szerencsém a paDotti a 31. versenyzők­ént állt sikkal, minden szakításba bea sorban. Hogy mit hoz a dönlehalta­m. Benjaminre mástő, amiatt nem aggódik, hiszen fél éve a neten találtam rá, azgyönyörű, ráadásul a színpad óta együtt vagyunk. Ő is naa lételeme. A tavaszi koronagyon drukkol nekem, megígérvír­us-járvány kitöréséig a belte, hogy ott lesz velem a döntőváros­i bárokban énekesnőké­nt ben – mondta búcsúzóul Dotti. kereste a kenyerét, dzsessz- és popfeldolg­ozásokat adott elő.

– Ha siker vagy kudarc ér, rögtön sírva fakadok, én így vezetem le a stresszt. Mivel apa nélkül nőttem fel, mindennél jobban vágyom az érzelmi biztonságr­a, mégis nagyon zárkózott vagyok a férfiakkal szemben. Akit viszont megszerete­k, azt tűzön-vízen át követem. Ed

 ??  ??
 ??  ?? Eredmény
Eredmény
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Külföld 2018-ban Cipruson aratott sikert Dotti
Külföld 2018-ban Cipruson aratott sikert Dotti

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary