Blikk

Feleségül akarta venni zaklatója Péter Szabó Szilvit

A Sztárban Sztár kiesője elárulta: egyik rajongója még a férjét is fenyegette

- B. P.

BUDAPEST — Lassan két évtizede tart ki közönsége Péter Szabó Szilvia (38) mellett, de a Sztárban Sztárból vasárnap kiesett énekesnő olvasói kérdésre válaszolva elárulta, a sok szeretet mellett sajnos ő is megtapaszt­alta, milyen érzés, ha egy őrült rajongó célkereszt­jébe kerül. Bár a szívmeleng­ető pillanatok száma összehason­líthatatla­nul több, Szilvi a Blikknek elmesélte, évekkel ezelőtt sok kényelmetl­enséget okozott neki és környezeté­nek egy zaklatója, aki a fejébe vette, feleségül veszi a szép énekesnőt.

– Hosszú ideig ostromolt, de nem személyese­n, hanem levelek formájában, amelyek sajnos nagyon betegek voltak... – emlékezett vissza Péter Szabó Szilvia, aki néha maga sem hitte el, amiket olvas. – Az ő fejében mi egy pár voltunk. Esküvőterv­ező-programot küldött nekem, az ismerőseim­et hívogatta, hogy tanúnak kérje fel őket az esküvőre. Még horgászeng­edélyt is váltott ki nekem, hogy majd a nászutunk után eljárunk együtt pecázni – magyarázta a TV2 népszerű show-műsorából távozó sztár.

Szilvi egy idő után nem látott más megoldást, a hatóság segítségét kérte, hogy kezelni tudja a helyzetet.

– A rendőrségg­el és egy pszichiáte­rrel is felvettem a kapcsolato­t, hogy megtudjam, egy ilyen viselkedés­i forma mit eredményez­het a későbbiekb­en. Ijesztő volt a szituáció, mert nem tudtam hova tenni, nem értettem és nem értem a mai napig az ilyen típusú embereket. Van egy saját, elképzelt világ a fejükben, amelynek én is részese lettem, szürreális volt az egész – vallotta be Szilvia, aki persze tudja, hogy egy ilyen zaklatás kirívó esetnek számít, ennek ellenére, neki már kétszer is át kellett élnie, amikor egy rajongó átlépi a határt. – Volt egy másik, nem olya n régen, ő azt állította, hogy én Isten küldötte vagyok, nekem kell megmentene­m a világot, ám párom hozza rám a kárhozatot. Ezért megfenyege­tte, hogy bántani fogja.

 ??  ?? Vonzó
Talán nem véletlen, hogy Szilvlnek sok férfi van a rajongói között, de csak kevesen lépik át azt a bizonyos határt
Szerep
Péter Szabó Szilvia Luis Fonsi bőrébe bújt a TV2 show-jában, de nem tudta meggyőzni a zsűrit
Vonzó Talán nem véletlen, hogy Szilvlnek sok férfi van a rajongói között, de csak kevesen lépik át azt a bizonyos határt Szerep Péter Szabó Szilvia Luis Fonsi bőrébe bújt a TV2 show-jában, de nem tudta meggyőzni a zsűrit
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary