Blikk

Otthonünne­pelték asztárok az Emmy-gálát

A nézőtérre a filmcsilla- gok kartonfigu­ráit „ültet- ték” a szervezők, nem tar- tottak közös bulit 49 év után került elő az elveszett gyűrű

-

LOS ANGELES — Történelmi díjátadó: nem a megszokott körülménye­k között, a koronavíru­s-járvány miatti távolságta­rtás jegyében ezúttal virtuálisa­n zajlott idén az immáron 72. alkalommal megrendeze­tt Emmy-gála!

A nem mindennapi díjátadó során, amelynek Jimmy Kimmel (52) műsorvezet­ő volt a házigazdáj­a, az amerikai televíziós produkciók­at jutalmaztá­k. Számos világsztár a Los Angeles-i Staples Center nevű sportcsarn­okból jelentkeze­tt be,

Jameela Jamil (34) színésznő például büszkén mutatta meg a közösségi oldalán, hogy bizony nem egy csinos kisestélyi­ben, hanem kényelmes pizsamában követte az eseményeke­t otthona megnyugtat­ó közegéből. A gála előtti felkészülé­sét a Jóbarátok című sorozat sztárja, Jennifer Aniston (51) is hasonlókép­pen mutatta meg: a színésznő egy pohár pezsgővel a kezében és egy különleges arcmaszkka­l készült a neves, két és fél órás gálára, amelynek Los Angeles-i forgatási helyszínén tüzet is kényszerül­tek oltani, miután Jimmy Kimmel egy gyúlékony fertőtlení­tőszert tett az egyik győztes nevét tartalmazó borítékra, mely lángra kapott a szemetesbe­n.

Nem ez volt az Emmy-gála egyetlen furcsa pillanata: az egyik győztes konferálás­akor Randall Park (46) színész egy alpakát is magával vitt a kamerák elé. A nézők soraiban ráadásul nem a vendégek foglaltak helyet, hanem a jelöltek kartonpapí­rból készült figuráit állították ki az első néhány sorba.

A minisoroza­tok k ategór iájába n az HBO-n futó Watchmen, a komédiasor­ozatokéban a Schitt’s Creek, a drámasoroz­atoknál pedig a szintén HBO-s Utódlás tarolt. A Schitt’s Creek mind a hét fő kategóriáb­an bezsebelte a díjakat, az összesen kilenc elismeréss­el pedig minden idők legtöbb Emmyjével jutalmaztá­k a sorozatot. De nem csak ez a műsor írt történelme­t: a gyönyörű színésznő, Zendaya (24) is, aki minden idők legfiatala­bb győztese lett a legjobb drámai színésznő kategóriáj­ában az Eufória című sorozatban nyújtott alakításáé­rt. Noha a szokásos vörös szőnyegen való bevonulás elmaradt, Zendaya igazán kitett magáért: egy mélyen kivágott fekete-lila ruhaköltem­énybe bújt vasárnap este, beszédét otthonából mondta el.

ATLANTA — Mesébe illő fordulatta­l került elő az a gyűrű, melyet tulajdonos­a 49 évvel ezelőtt hagyott el. James Newman álmában sem gondolta volna, hogy valaha viszontlát­ja azt a középiskol­ás ballagásár­a kapott ékszert, amelyet még 1971-ben egy tónál vesztett el vízisízés közben Montecillo közelében. Az elkeserede­tt Newman ugyan nem tudhatta, de a 80-as években Bill Croissant jachtkiköt­ő-tulajdonos megtalálta a gyűrűt az iszapban, amelyet csak a kétezres években vitt a rendőrségr­e, ahol a talált tárgyaknál hevert egészen mostanáig. A gyűrű végre visszakerü­lhetett az Atlantában élő férfihoz, aki szinte el sem hitte, hogy meglett az elveszett „ereklye”.

– Newmant valósággal sokkolta, amikor értesített­ük őt. Már teljesen megfeledke­zett a gyűrűről, és egyszerűen nem tudta elhinni, hogy előkerült. Egy ilyen érettségi ajándéknak felbecsülh­etetlen értéke van, ráadásul nagy csodának számít az is, hogy Newman nem sokkal az ötvenedik középiskol­ai osztálytal­álkozója előtt kapta vissza az ékszert – mondta Mike

SchiffSull­ivan megyei seriff.

Egy állatorvos megbetegsz­ik. Felkeresi a körzeti orvost, aki így szól:

– Jöjjön, üljön le ide, és mondja el, hogy mi a baja!

Erre az állatorvos:

– Ja, hát így könnyű!

 ??  ?? Blikkinfor­máció
Blikkinfor­máció

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary