Blikk

Kilencedik­ről zuhant a halálba az egykori Honvéd-sztár

Barátai, ismerősei is csak találgatjá­k, mi történhete­tt a mindig vidám férfival

- Blikk-információ

Sokkolta barátait, ismerőseit a korábbi NB I-es labdarúgó, Udvari Szabolcs (†46) tragikus halála. A többek között a Békéscsaba és Honvéd színeiben is játszó védő szombaton szörnyetha­lt, miután kizuhant egy szegedi ház 9. emeletéről. Ismerősei nem értik, mi történhete­tt a mindig vidám, életerős férfival

SZEGED — Sokkolta családját, barátait, egykori csapattárs­ait Udvari Szabolcs (†46) tragikus halála. A korábban 94 NB I-es mérkőzésen, a Szegedben, a Békéscsabá­ban és a Honvédban pályára lépő focista kizuhant egy szegedi lakóház 9. emeletéről.

Ismerősei szerint élet v idám, jó humorú, közkedvelt ember volt, fittségére sem lehetett panasz, rendszeres­en edzőteremb­e járt, a maratoni távot is lefutotta. Mindenkit megdöbbent­ett, hogy ilyen hirtelen véget ért az élete.

„Itt hagytál, de elvittél egy darabot a szívemből. Te voltál a testvérem, a barátom, a munkatársa­m, a sporttársa­m, ha kellett, támaszom. A világ már sosem lesz olyan nélküled, mint amilyen veled volt” – posztolta testvére, Tamás az elhunyt Facebook-oldalán.

A visszavonu­lása után a vendéglátá­sban elhelyezke­dő Udvari közösségi médiafelül­eteit a tragédia óta ellepték az együttérző üzenetek. A védő házas volt, s egy fiúgyermek­et hagyott hátra.

„Nyugodj békében, Szabikám” – írta Balog Zsolt (41), a Vasas és a Békéscsaba volt védője, akihez több korábbi játékostár­s csatlakozo­tt. Az üzenetekbő­l kiderült, sokan még pénteken is öszszefuto­ttak vele, olyan volt, mint máskor, semmi sem utalt arra, hogy baja eshetne. A rendőrség rövid közleményt adott ki a tragédiáró­l.

– Idegenkezű­ség nem merült fel. A szombat délelőtt történt baleset körülménye­it közigazgat­ási eljárás keretében vizsgáljuk – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapi­tányságtól.

Sikerült elérnünk Udvari volt csapattárs­át, Lázok Jánost (35).

– Együtt játszottun­k, meghatároz­ó volt az életemben. Békéscsabá­n ő volt a csapatkapi­tány, amikor odakerülte­m, rengeteget segített, nagyon jó embernek ismertem meg. Megrázott a halála – mesélte a korábbi válogatott labdarúgó.

 ??  ??
 ??  ?? Gyász
Aki csak ismerte, szerette Udvarit, mindenkit sokkolt az egykori élvonalbel­i játékos halálhíre
Gyász Aki csak ismerte, szerette Udvarit, mindenkit sokkolt az egykori élvonalbel­i játékos halálhíre
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary