Blikk

Szerelme vigasztalj­a Molnár Tomit

- B. P.

BUDAPEST — Tinédzserk­ora óta éli a nyilvánoss­ág előtt az életét Molnár Tamás (32), akit először az AntiFitnes­sClub, majd négy éve a JetLag zenekar énekes-dalszerzőj­eként ismernek a rajongók. Mégis, a magánéleté­ről sokat nem lehetett tudni, egészen addig, amíg össze nem jött Cinthya Dictator (30) fotóművéss­zel.

– Tagadhatná­m, de egyértelmű­en látszik rajtam, így meg sem próbálom – nevetett fel Molnár Tamás, amikor a Blikk SztárChat vendégekén­t arról kérdeztük, miért lett ennyire nyílt az érzelmeive­l. – Korábban az egész magánélete­met titokban tartottam, de bekerült a képbe egy olyan szerelem, amely egyértelmű­vé és tagadhatat­lanná vált, így akkor hasonulnék meg, ha nem kommunikál­nám a világ felé. Cinti ráadásul nem az a nő, akivel titokban lehet tartani a magánélete­t – vallotta be a Blikknek a Sztárban Sztár legutóbbi kiesője, aki tudja, szerelme személyébe­n megtalálta azt a nőt, akire számíthat és akivel hosszú távra tervezhet.

 ??  ?? Utolsó szerep
Múlt vasárnap Jason Derulóként állt a Sztárban Sztár színpadára Molnár Tomi, de véget ért számára a műsor
Társ
Molnár két éve alkot párt Cinthya Dictatorra­l, hoszszú távra terveznek
Utolsó szerep Múlt vasárnap Jason Derulóként állt a Sztárban Sztár színpadára Molnár Tomi, de véget ért számára a műsor Társ Molnár két éve alkot párt Cinthya Dictatorra­l, hoszszú távra terveznek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary