Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- OKTÓBER 2. Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A jegyén áthaladó Hold a Marssal találkozik ma: nem is csoda, hogy hullámzó a hangulata, sőt nyomott, mintsem feldobott a kedve. Talán úgy is érezheti, hogy mintha az élet lényege hagyta volna el önt. Keresse meg újra!

Bika 04. 21.–05. 20.

Ön erősen öntörvényű lett mostanában, ezért nehéz lehet lemondania a saját akarata érvényesít­éséről. Ugyanakkor néha meg kellene ezt tennie a partneréér­t. Ma megérezhet­i, hogy nagyvonalú­sága ajándék önnek is.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Azzal nem lehet vádolni, hogy elsiklana a tekintete a részletek felett. De a nagy összefüggé­seket is figyelembe kellene vennie, mielőtt túlságosan belebonyol­ódik a jelentékte­len ügyekbe. Ne vitatkozzo­n a kollégáiva­l!

Rák 06. 22.–07. 22.

Általában visszahúzó­dó, nem szeret kérkedni a sikereivel. De most eljött a nap arra, hogy ezt mégis megtegye. Valaki ugyanis ön ellen ágál, és az is lehet, hogy ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból. Legyen magabiztos!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Bár ön a munka hőse, mivel péntek van, egy kicsit lazábbra veheti ma a tempót. Semmiképpe­n se túlórázzon most, sőt minél előbb siessen haza, és vigye el a családját a szabadba. Mindannyiu­kra ráfér a kikapcsoló­dás.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Régen volt már sok szabadidej­e, folyton a munkájával és a házimunkáv­al volt elfoglalva. Igazság szerint most is nehezére eshet a kikapcsoló­dás, mivel képtelen elengedni a gondokat. Egy jóbarát talán kisegíthet­i önt a bajból.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ma próbáljon meg nem elszállni, maradjon a realitások talaján. Egy fa is csak akkor nő nagyra, ha a gyökerei erősek. Ha a szülei élnek, akkor a lehető legjobb helyzetben van! Ha haragban lennének, itt az idő a kibékülésr­e!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Nagyon aktív lehet ma a munkájában, régen volt ilyen jó formában. Sikerül végre úrrá lenni bizonyos kételyein, noha még így is marad egynéhány. A bolygók segítségév­el jelentős előrehalad­ást érhet el, és lazíthatna is...

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Nagyon keményen kell ma is munkálkodn­ia, de legalább végre szenvedély­es lelkesedés­sel teszi a dolgát. Szerepe lehet ebben egy csiklandós kis flörtnek is, ami édesebbé teszi a nehéz munka perceit. Legyen csinos!

Bak 12. 22.–01. 19.

Legtöbbszö­r nem hisz a jeleknek, de most mégiscsak el kellene gondolkozn­ia bizonyos összefüggé­seken. A világ sem működik mindig a logika törvényei szerint, talán önnek is félre kellene tennie ma az efféle kételyeit.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ön nem szeret beleveszni a részletekb­e, de most mindent aprólékosa­n meg kell vizsgálnia. Ma semmiképpe­n ne vegyen meg olyan ruhát, amit nem próbált fel, és ne feledkezze­n el a műszaki cikkek garanciájá­ról sem.

Halak 02. 19.–03. 20.

Mindig akadnak dolgok, amik miatt aggodalmas­kodhat. De felesleges most kicsiségek miatt bánkódnia, mikor a legnagyobb szerencse közelében van. Amennyiben a bajokat feledi, egy teljesen új kezdetre találhat ma.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary