Blikk

Gabriela Spanic: A szépséghez hit kell

A venezuelai sorozatszt­ár fiával költözött ide a táncos szuperprod­ukció idejére

- Bajkó Panka

Elárulta szépsége titkát Gabriela Spanic (46), a szombaton kezdődő Dancing with the Stars versenyzőj­e: a latin-amerikai telenovell­ák királynője sokat eszik, de nem látszik rajta a sport miatt, és saját maga készíti el a kozmetikai szereit, amelyeket használ

BUDAPEST — Otthon érzi nálunk magát Gabriela Spanic (46), a szombaton kezdődő

Dancing with the Stars című táncos show versenyzőj­e. A latin-amerikai telenovell­ák királynője, akit a Paula és Paulinából ismertek meg a nézők, imádja magyarorsz­ági életét. Hogy telnek a napok Budapesten?

Gabriela Spanic: Egyszerre kell művésznek lennem, táncosnak, anyának, háztartást is vezetek, hiszen itt van a 12 éves fiam is velem. Próbálom megismerni Magyarorsz­ágot, jártunk a Parlamentn­él, sétáltunk a belvárosba­n át a Lánchídon, majd az Erzsébet hídon, és hajókáztun­k is.

Nemzetközi iskolába jár a fia vagy magántanul­ó?

Spanic: A koronav í r us miatt Mexikóban is online oktatás van. Így a hétórás időeltolód­ás miatt délután kettő és este tíz között „jár iskolába”.

Imád főzni, megismerke­dett a magyar ételekkel?

Spanic: Pörköltet már tudok főzni, imádom. Van egy nemzet közi sza k ácskönyvem, abba ez a recept is bekerült, igaz, saját, átdolgozot­t formában. Mindenféle ételt szeretek, hajlamos is vagyok sokat enni. A nemzeti fogásokat mindig kipróbálom, megkóstolo­m. Szívesen venném, ha elvinnének a nagypiacra, ahol jártam már a korábbi látogatáso­m során, de a sok próba miatt most még nem. Szívesen elkísérjük! Spanic: Megbeszélt­ük. Az alakján nem látszik, hogy szeret enni, mi a szépségéne­k a titka?

Spanic: Most diétázom, és persze a tánc, a próbák is fogyasztan­ak. Sokat edzek, a sport az életem része. A szépséghez fontos a tiszta lelkiismer­et és az Istenbe vetett bizalom, hálásnak lenni azért, amit adott nekünk. Persze sok vizet kell inni, és természete­s olajokból, magam készítem a krémeimet, a samponomat. Édesapja horvát származású. Elmegy a rokonokhoz? Spanic: Néhány éve voltam Horvátorsz­ágban, egyhelyi újság rátalálta z ötöd-és hatodunoka­testvéreim­re. A nagyszülei­m, a felmenőim Zágrábbólé sS i be ni k bő l származnak. Szeretnék elmenni oda, de Magyarorsz­ágon is meg akarom ismerni a vidéket. És nagy vágyam, hogy villamosoz­zak, Latin-Amerikában ugyanis nincs ilyen jármű. Miért mondott igent a Dancing wit the Stars magyarorsz­ági szériájára? Spanic: Mert ez a feladat távol áll mindentől, amit eddig csináltam, kihívás. Emellett imádom Budapestet. Nem is beszélve arról, csodálatos táncpartne­rrel, Andreijel táncolhato­k, aki külön ajándék. Mennyire tud táncolni? Spanic: Nem titok, nagyon szeretek táncolni, a latin zenét pedig imádom, a salsa az én műfajom. Kislánykén­t is színész akart lenni?

Spanic: Gyerekkoro­mtól kezdve a tükörben nézegettem magam, mindenféle ruhákban formáltam meg különböző karakterek­et. Próbálgatt­am az arckifejez­éseket, titokban elloptam az anyukám sminkkészl­etét, és már akkor szerettem a telenovell­ákat. Egy világsztár, mint ön, nemcsak a kedves, de az őrült rajongókat is vonzza, voltak ilyen esetek? Spanic: Mindig tisztelett­el bántak velem a rajongóim, csak szeretetet kapok tőlük. Hálás lehetek, ekkora szerencsém van. Persze voltak olyan pillanatok, amikor féltem, de nem egy-egy embertől. Hanem olyan helyzetekb­en, amikor az utazásaim során rengeteg rajongóval kerültem kapcsolatb­a egyszerre. Indonéziáb­an, Romániában, Horvátorsz­ágban, Magyarorsz­ágon vagy Brazíliába­n olyan tömegek fogadtak, ami már túl sok volt, mintha egy emberlavin­a omlott volna rám. Hívő vagyok, ilyenkor mindig hozzá fohászkodt­am: Istenem, a kezedben vagyok, add, hogy minden rendben legyen! Egyszerre éreztem félelmet és hálát, hogy belekerült­em ilyen helyzetekb­e.

 ??  ??
 ??  ?? Büszkeség Kisfia, Gabriel de Jesús, a szeme fénye is elkísérte
Partner Gabriela Spanic part
nere Andrei Mangra lesz a Dancing with the
Starsban
Büszkeség Kisfia, Gabriel de Jesús, a szeme fénye is elkísérte Partner Gabriela Spanic part nere Andrei Mangra lesz a Dancing with the Starsban
 ??  ?? Szakács A Paula és
Paulina sztárja igazi
konyhatün
dér
Szakács A Paula és Paulina sztárja igazi konyhatün dér
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary