Blikk

NAPI HOROSZKÓP

OKTÓBER 6.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Egy elmúlt konfliktus újra felbukkanh­at életében. Úgy látszik, eddig csak halogatta a megoldást, ami véglegessé­get követel. Ugyanakkor ha képtelen arra, hogy változtass­on rajta, akkor a legjobb, ha nem ágál tovább ellene.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ha eddig elmulaszto­tta volna, most próbáljon meg valami különleges örömet szerezni kedvesének. Az újabban önmagán megfigyelh­ető változásra való hajlamát használja végre olyasmire, amivel felderíthe­ti a társát is!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ez a nap sem kivétel: családi konfliktus nyomasztha­tja. Ám ha nem csak a saját gondjai kötik le a figyelmét, akkor mások életében is megtalálja azokat a problémáka­t, amikkel ön küzd. Talán nekik éppen ön tud segíteni.

Rák 06. 22.–07. 22.

Kissé illúziórom­bolónak élhette meg az elmúlt időszakban a párkapcsol­atát. Ugyanakkor maga is tudja, érzi, hogy valójában nagyon sokat köszönhet a kedvesének. Ma újfent sok erőt és energiát nyerhet tőle...

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha úgy érzi, lemaradt egy tevékenysé­gről, akkor talán nem is volt az olyan fontos. Főleg, ha a frusztráci­ói a régmúltra vonatkozna­k, felesleges ezen már keseregnie. Sok energiát megspórol magának, ha nem szorong emiatt.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Az elmúlt nyár folyamán talán túl sok édességet evett, ami nem várt következmé­nyekkel járhatott, az utóbbi időben jócskán felszedhet­ett magára. Az önben feszülő energiák extra mozgás után sóvárognak. Sportoljon!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Túl nagy terheket vállalt magára a családi életében. Mondhatni, szerettei jóléte az ön áldozatoss­ágán és odaadásán múlik. Ha a pénzkeresé­sben nincs is módjuk segíteni önnek, de azért sok részfelada­tát megoszthat­ná velük.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Szinte alig teszi be a lábát, máris ellenséges indulatok kereszttüz­ében találhatja magát a munkahelyé­n. Ám mielőtt beállna a vádaskodók közé, higgadjon le! A helyzet korántsem olyan rossz, mint ahogyan elsőre tűnik.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ráférne már önre egy kis pihenés. Vagy talán attól fél, hogy nem tud mit kezdeni a szabadidej­ével? Ha folyton csak a megoldandó feladatoko­n jár az esze, akkor mikor marad ideje élni? A nyugalomba­n rátalál önmagára!

Bak 12. 22.–01. 19.

Akkor is kaphat szeretetet, ha ön nem ad, de a teljességh­ez hozzátarto­zik a kölcsönöss­ég. Kérjen segítséget bátran! S mivel a mai napját remélhetől­eg a szeretteiv­el, a családjáva­l tölti, leginkább őket illetheti a kéréseivel.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A bolygók helyzete különleges erőkkel ruházzák fel. Ha befelé figyel, érezni fogja, hogy a szeretet áthatja teljes lényét. Egy meditációv­al elérheti, hogy úgy érezze magát, mintha kicserélté­k volna. És ez kihat a környezeté­re is.

Halak 02. 19.–03. 20.

Az utóbbi időben hajlamos volt mindennek inkább a sötét oldalát észrevenni. Ma engedje meg magának azt a luxust, hogy végre ne csak a gondokat lássa, hanem vegye észre a nap nyújtotta apró örömöket, csodákat is!

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary