Blikk

Bajor Imrétől tanult viccelni a lánya

- B. P.

BUDAPEST — Gyerekkora óta „edzett” a VIASAT6 új sorozata, a Balhés csajok szerepére Bajor Lili (24). A színésznő elárulta, édesapja, Bajor Imre (†57) imádta behúzni a csőbe a gyerekeit, ha a végén abból egy jó poén alakult ki.

– Apukámmal mi folyamatos­an szórakozta­ttuk egymást, mellette sosem unatkoztun­k, ő szívatott minket, nekünk ehhez fel kellett nőni – árulta el a Blikknek adott interjújáb­an Bajor Lili, aki el is mesélt pár régi sztorit arról, mennyire nem ment a viccért a szomszédba a legendás színész.

– Tudta például, hogy nagyon félek a cápáktól, így amikor elmentünk az Adriára vitorlázni, egyszer bedobott a vízbe a tenger közepén és közölte, hogy hajrá. Én ott kiabáltam, de aztán persze utánam ugrott – nevetett a színésznő, aki már yerekként is ki volt téve apja humoros húzásainak.

– Az eg y ik húsvétkor azt mondta, hog y összesen ötven darab tojás van elrejtve a kertben, amit meg kellett keresni. De mi csak negyvenötö­t találtunk meg, hiába kerestük a többit. Majd közölte, hogy valóban csak negyvenöt van, de addig legalább lekötöttük magunkat – sztorizott a szí nésznő, aki éppen ezért is élvezte a Balhés csajok jeleneteit, mert tudja, hat éve elhunyt édesapja is imádta volna a műsora összes jelenetét.

– Hozzá lettünk szoktatva gyerekként az ilyen viccekhez és remélem, ha egyszer majd lesz gyerekem, akkor én is hasonlóan nevelem majd. Őt ez nagyon szórakozta­tná, hiszen egész életében ezt csinálta, hogy másokat nevettetet­t, remélem, valami ragadt rám a humorérzék­éből – bizakodott a színésznő, aki mellett a Balhés csajokban Kővári Lotti és Togay-Stoics Alexandra azok, akik néha meglehetős­en kellemetle­n helyzetbe hozzák a kiszemelt férfi áldozataik­at.

 ??  ??
 ??  ?? Műsor
A színésznő most egy átverős műsorban fog viccelődni
Humor
Bajor Imre imádott nevettetni, a gyerekeit is gyakran megtréfált­a
Műsor A színésznő most egy átverős műsorban fog viccelődni Humor Bajor Imre imádott nevettetni, a gyerekeit is gyakran megtréfált­a
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary