Blikk

Shoz fordul hológu faktoros Pszic az x- megvert által kamasz

Nehezen dolgozza fel a fiú, hogy édesanyja nem az ő pártjá- ra állt a történetbe­n

- Cs. H.

BUDAPEST — Továbbra sem csitulnak a kedélyek, miután Gulyás Roland (23) bántalmazt­a élettársát és annak 17 éves fiát. Az eset másfél hete történt, a rendőrség nyomoz, ám a család élete fenekestül felfordult. A fiatal fiút olyan súlyosan bántalmazt­a a korábbi x-faktoros, hogy eltört az állkapcsa, s bár szerencsér­e fizikailag gyorsan gyógyul, lelke még mindig háborog.

– Úgy tudom, a fiú kedden volt kontrollon, kiszedték a varratokat és azt mondták, szépen gyógyul. Már tud enni, aludni és nincs szüksége állandóan fájdalomcs­illapítókr­a sem – árulta el a Blikknek a család eg yik barátja. – Lelkileg viszont nincs jól. Nem elég, hogy Roland családja a közösségi oldalon próbálja úgy beállítani az esetet, mintha a kamasz lenne a hibás, folyton bevillanna­k neki a szörnyű emlékek.

Mint megírtuk, az egykori énekes egy éve alkotott párt egy hölggyel, akihez oda is költözött. Velük élt egy háztartásb­a n a nő f ia, a k ivel Gulyás egyik

éjszaka szóváltásb­a keveredett. Roland állítása szerint a fiú fejbe verte egy gitárral, mire ő ököllel válaszolt, súlyos sérüléseke­t okozva.

– Szegény fiú azon gondolkozi­k, pszichológ­ushoz fordul, hogy feldolgozh­assa a történteke­t. Nem csoda, hogy nehezen teszi magát túl rajta, mivel az édesanyja sem az ő pártját fogja, inkább a szerelmét védi, és ez számára óriási csalódás. Úgy tudom, a fiú a nagyszülei­hez költözött, náluk lakik most, és azt beszélik, a nő sem marad a lakásban – mesélte az ismerős.

A Blikk ú g y t udj a , Gulyás Roland azóta

A korábban a te

döntőjébe jutott

másfél hete bán

talmazott egy 17 éves fiút, eljárás indult ellene sem kért bocsánatot a fiútól, de a holmijait már elvitte a lakásból.

– Fáj a fiúnak, hogy még enynyire sem méltatta őt Roland – mondta a bennfentes.

Kerestük az egykori x-faktorost, ám ezúttal nem kívánt nyilatkozn­i, korábban azonban elmondta, szerinte nem csak ő felel a történteké­rt.

– Sajnálom, hogy így alakult. Nem ilyen ember vagyok. Nem kértem még bocsánatot, de azt gondolom, mindannyia­n tehetünk arról, hogy így alakult – nyilatkozt­a az eset után a Blikknek Gulyás Roland, aki ellen a Budapesti Rendőr-főkapitány­ság VII. kerületi kapitánysá­ga kétrendbel­i súlyos testi sértés bűntette miatt folytat eljárást, ha a bíróságon bűnösnek találják, akár évekre börtönbe kerülhet.

 ??  ?? Eljárt a keze
hetségkuta­tó
Gulyás Roland
Eljárt a keze hetségkuta­tó Gulyás Roland
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary