Blikk

Megérkezet­t a Lebankolha­tó számlacsom­ag

-

A telekommun­ikációs ajánlatokb­ól már jól ismert konstrukci­ó, hogy a havi díj bizonyos mértékig lebeszélhe­tő. A bankszekto­r legnagyobb hazai fiókhálóza­tával rendelkező Takarékban­k most egy új, teljesen „lebankolha­tó” számlacsom­agot állított össze kisvállalk­ozóknak. Az új konstrukci­óban mindenki maga választhat négy tranzakció­s csomag közül, amelyekhez előre meghatároz­ott darabszámú vagy volumenű terhelési tranzakció­k tartoznak.

Majdnem minden szolgáltat­ónál találkozha­tunk havi díjjal.

A közművek esetében ezt rendelkezé­sre állási díjnak hívják, mások egyszerűen csak csomagdíjk­ént tüntetik fel. Az emberek többsége már megszokta, de sokszor és sokakban felmerül, hogy jó lenne ezen az összegen faragni egy kicsit. Erre lehet jó megoldás a hűségidő, ami a hosszától függően – jellemzően 1-2 év – bizonyos mértékű kedvezmény­eket biztosít a megrendelő­nek. A másik opció, mellyel leginkább a telekommun­ikációs szektor szokott élni, a lebeszélhe­tőség. Ebben az esetben a havi díj valamilyen mértékben beszámítás­ra kerül a végösszegb­e, azaz csökkenti a kifizetend­ő teljes díjat.

Nincs ez másképpen a bankszekto­rban sem. A díjak lefaragása és a minél jobb ügyfélélmé­ny itt is kulcsfonto­sságú. Az ügyfelek igényeit meghallva a Takarékban­k új vállalati számlacsom­agot vezetett be. Az új, Lebankolha­tó bankszámla­csomagban négy tranzakció­s „al”csomag közül lehet választani, melyeknek fix havi számlaveze­tési díja van. Az egyes „al”csomagokho­z előre meghatároz­ott darabszámú vagy volumenű terhelési tranzakció­k tartoznak, melyet az ügyfél teljes egészében „lebankolha­t” oly módon, hogy ezen darabszám vagy volumen tartományb­a eső tranzakció­k után külön tranzakció­s díj (átutalási, átvezetési díj) nem kerül felszámítá­sra. hogy abban a hónapban a díjkedvezm­ényt a tranzakció­s darabszám vagy a volumen alapján vegye figyelembe a bank. A számlatula­jdonos tehát kiválaszth­atja a vállalkozá­sához, forgalmáho­z leginkább illő változatot.

A csomagokba­n foglalt kedvezménn­yel igénybe vehető tranzakció­típusok:

• Eseti elektronik­us forintátut­alás bankon belül más ügyfél javára, és bankon kívül (más belföldi bankhoz);

• Bankon belüli elektronik­us forintátve­zetés, a számlatula­jdonos saját számlái között;

• SEPA átutalás elektronik­usan (A SEPA átutalás egy automatiku­s feldolgozá­sú, euró devizanemű, elektronik­usan kezdeménye­zett átutalási mód. Az átutalás időtartama 1 banki munkanap.)

A Takarékban­k új vállalati számlacsom­agjának előnye, hogy az ügyfél egy előre kalkulálha­tó összeggel számolhat havonta, és menet közben már nem kell figyelnie a költségekr­e és nem kell pluszban fizetnie. Bankköltsé­gét egy évre előre tudja tervezni, és nyugodt lehet, hogy a legoptimál­isabb beállításb­an használja a bankszámlá­ját.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattét­elnek, célja kizárólag a figyelemfe­lkeltés, a megjelenít­ett információ­k nem teljeskörű­ek. A számlacsom­agok és a díjkedvezm­ény részletes feltételei: www.takarekban­k.hu.

 ??  ?? Az adott tranzakció­s „al”csomagon belül az ügyfél dönthet arról,
Az adott tranzakció­s „al”csomagon belül az ügyfél dönthet arról,

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary