Blikk

Radics Gigi: Álom ez a baba!

Szépen fejlődik a kis Bella, és már az is kiderült, miben kereszteli­k majd meg

- Cs. H.

Radics Gigi ösztönösen tudja, mit kell csinálnia alig több mint egyhetes kisbabájáv­al. Az énekesnő a Blikknek mesélt Bellával közös napjaikról. A pici kis súllyal született, de azóta már szépen fejlődik. Gigi kedvese is sokat segít a baba körül, akinek már a keresztelő­ruhája is készül

BUDAPEST — R adics Gig i (24) boldogabb, mint valaha. Az énekesnő és kedvese, Mikus Áron (26) gyermeke, Bella már több mint egyhetes, szépen fejlődik, és a boldog szülők örömmel figyelik minden apró rezdülését. A kivirult kismama a Blikknek mesélt arról, menynyire élvez minden pillanatot.

– Mi nden a leg nag yobb rendben, jól vagyunk, és nagyon boldog mindenki. Bella pici súllyal született, de csodásan fejlődik, gyarapodik, már több mint három kiló – kezdte a Blikknek Gigi.

– A napokban voltunk az első vizsgálato­n a gyermekorv­osnál. Nagyon izgultam, de ez természete­s, hiszen egy édesanya számára a legfontosa­bb, hogy a gyereke egészséges legyen. Szerencsér­e mindent rendben találtak, az immunrends­zere is jól fejlődik, minden úgy történik, ahogyan az meg van írva. A hallása is tökéletes a kislányomn­ak, remélem, neki is olyan abszolút hallása lesz, mint nekem – mesélte nevetve az énekesnő.

Az első g yermek érkezése minden pár életét felborítja. Éjszakánké­nt, ha a pici nem alszik, akkor a szülők sem, sőt, az is teljesen normális, ha az újdonsült anyuka sokszor tanácstala­n.

– Szerencsér­e az éjszakákka­l nincsen probléma, Bella nagyon nyugodt baba. Édesanyám gyakran segít, nagyon rutinos, hiszen felnevelt két gyermeket is. Legutóbb ő jött el velem a vizsgálato­kra. Közel lakunk a szüleimhez, tudom, hogy bármikor és bármiben számíthato­k rájuk. Alapvetően mindent egyedül intézek, valahogy ösztönösen jön, mit kell tennem, ha Bella sír, vagy ha fáj a pocakja. Ettől függetlenü­l nem gond számomra, hogy segítséget kérjek. Áron nagyon jó apuka, de sokat dolgozik, mégis segít mindenben – tette hozzá Radics Gigi, akinek kezét nyár végén kérte meg kedvese.

– A keresztelő és az esküvő időpontját még nem tudjuk, de azt már igen, hogy mit visel Bella a templomban – nevette el magát Gigi.

– Rabócsi Renáta divatterve­ző, aki az évek és a sok közös munka alatt a barátnőm is lett, külön tervezett a keresztelő­re egy rózsaszín tüllruhát a picinek, egyből beleszeret­tem. Hogy mi mikor állunk oltár elé, azt még nem tudjuk, de akárhánysz­or ránézek az eljeg yzési g y űrűre, amit Áron saját maga tervezett, és ő is készített, akkor nagyon büszke vagyok rá, és mindig elérzékeny­ülök. Ez a gyűrű többet ér nekem, mint bármelyik gyémánttal díszített darab.

 ??  ??
 ??  ?? Együtt
Lánykérés már volt, de az esküvő egyelőre várat magára Gigi és Áron között
Együtt Lánykérés már volt, de az esküvő egyelőre várat magára Gigi és Áron között
 ??  ?? Tervezés
A kis Bellát ebben a ruhában kereszteli­k majd meg, Gigi barátnője tervezte
Tervezés A kis Bellát ebben a ruhában kereszteli­k majd meg, Gigi barátnője tervezte
 ??  ?? Öröm Az énekesnő óriási örömmel mesélt a kislá
nyával töltött idejéről
Öröm Az énekesnő óriási örömmel mesélt a kislá nyával töltött idejéről

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary