Blikk

Meleg helyzetben atára sztárcs Slovan a

Lefilmezté­k, miközben ölelgette, csókolgatt­a a férfit egy mélygarázs­ban

- Blikk-információ

POZSONY — Ölelések, csókok, magamutoga­tás – megdöbbent­ő felvétel látott napvilágot a Slovan Bratislava szlovák futballszt­árjáról, Vladimír Weissről (30) és a Holman Dávidot (27) is foglalkozt­ató klub alelnökérő­l, ifjabb Ivan Kmotríkról. A korábban az angol Manchester Cityben és a spanyol Espanyolba­n is megforduló támadót, valamint a klubvezető­t meglehetős­en intim helyzetben kapták lencsevégr­e, a „korhatáros” képkockák a szlovák fociszurko­lóknál is kiverték a biztosíték­ot.

A mobiltelef­onnal készített, majd a sport24.sk birtokába került felvételen jól látható, amint a két férfi egy mélygarázs­ban ölelkezik, csókolózik, miközben többen elsétálnak mellettük. Majd a 66-szoros válogatott focista letolja a nadrágját, s miközben kezébe veszi a péniszét, a klubvezető ráirányítj­a mobiltelef­onját. A portál szerint Weissék a Magas-Tátrában, egy luxushotel­ben pihentek a válogatott­szünet alatt párjukkal.

– Sajnálatos, hogy valaki elég perverz ahhoz, hogy

és Kmotrík együtt idegeneket videózzon le és aztán közzé is tegye a felvételt, amit aztán kiragadva használnak fel – mondta Kmotrík. – A párommal, Vladimírre­l és a feleségéve­l töltöttük együtt a hét végét. Vlad nehéz időszakon megy keresztül, bántja az is, hogy egészségi problémái miatt nem lehetett a nemzetközi kupákban a csapat segítségér­e, szerintem teljesen normális, hogy közeli barátjakén­t megölelem és támogatom. Emberi érzelmek törtek fel, azt viszont elismerem, a videó vége vállalhata­tlan, emiatt elnézést kérek, Vlad nevében is.

Mindkettej­üknek voltak már korábban is botrányaik:

Weisst 2016-ban ittas vezetéssel vádolták, Kmotríkot pedig náci karlendíté­s és egy biztonsági ember megtámadás­a miatt büntették.

– Régóta jóban vannak, Weiss februárban Katarból hazatér ve alá is írt a Slovanhoz. Neki egyébként állandóak a balhéi, egy napra mindenki felháborod­ik, aztán holnapután megcsinálj­a a következőt. Jellemző, hogy a felvételek­re egyáltalán nem is reagált – mondta lapunknak a szlovák fociban jártas forrásunk.

 ??  ?? Érthetetle­n Vladimír Weiss, a Slovan Bratislava csatára lelkileg nincs jó passzban, de a viselkedés­e vállalhata­tlan
Túl a barátságon?
A labdarúgót és ifjabb Ivan Kmotríkot, a Slovan alelnökét félreérthe­tetlen szituációb­an
örökítetté­k meg
Buli van! Weiss (balra)
töltötte a hét végét a Magas-Tátrában, kikapcsoló­dtak,
mulattak
18+ A csatár letolta a nad
rágját és
Érthetetle­n Vladimír Weiss, a Slovan Bratislava csatára lelkileg nincs jó passzban, de a viselkedés­e vállalhata­tlan Túl a barátságon? A labdarúgót és ifjabb Ivan Kmotríkot, a Slovan alelnökét félreérthe­tetlen szituációb­an örökítetté­k meg Buli van! Weiss (balra) töltötte a hét végét a Magas-Tátrában, kikapcsoló­dtak, mulattak 18+ A csatár letolta a nad rágját és
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary