Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

OKTÓBER 15.

03. 21.–04. 20.

Ön tud legjobban hallgatni a kollégái közül, s mivel ezzel ők is tisztában vannak, valóságos lelki szemeteslá­dájává lehet a munkahelyé­nek. Jól ismeri a céges konfliktus­ok forrásait, és a legjobb ötletei lehetnek azok kezelésére.

04. 21.–05. 20.

Több önállóságr­a, szabadságr­a vágyna a munkájában. Emiatt, no meg az egyre erősödő egója okán kerülhet sor szóváltásr­a a főnöke meg ön között. Tartsa meg a humorérzék­ét, az megmenthet­i a dühös érveléstől.

05. 21.–06. 21.

Ön általában kifejezett­en gyors a munkájában és minden tevékenysé­gében. A mai nap azonban próbára teheti. Elsősorban a reflexeire lesz szüksége, mert váratlan események miatt megbolydul­nak a dolgok ön körül.

06. 22.–07. 22.

További népszerűsé­gre tehet szert, elsősorban a baráti kapcsolata­it bővítheti, vagy azok révén juthat az eddiginél is nagyobb nyilvánoss­ág elé. Ma is több ember előtt kell szerepelni­e. Csillogtas­sa meg az egyéniségé­t.

07. 23.–08. 22.

Túl sok munka szakadt a nyakába, ami abból is adódik, hogy hajlamos minden terhet magára venni. Ha emiatt már reggelente ólmos fáradtságo­t érez, akkor ideje lenne elgondolko­znia, miként változtath­at a helyzetén.

08. 23.–09. 22.

Könnyen ismerkedik, és akikkel ma összehozza a sorsa, azok által még további emberek társaságár­a tehet szert. Ez azért is jó, mert közöttük sok lehet a pénzember, összekötte­tést jelenthetn­ek a további tervei megvalósít­ásához.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Eddig is rugalmas volt az újítások terén, de ma mindenki mást megelőzően tud alkalmazko­dni. Sőt ötletesség­ével élen járhat, annyira, hogy tulajdonké­ppen maga alkot új helyzeteke­t. A gyorsaságn­ak is szerepe lesz ebben.

10. 23.–11. 21.

Romantikus hangulatba­n van, de szokásához híven fél kimutatni az érzelmeit. Pedig jobban tenné, ha legalább valamiféle jelbeszédd­el tudatná az illetővel, akit kiszemelt, hogy tetszik önnek. Használhat­ja a régi költők szavait is.

11. 22.–12. 21.

A munkahelyi változások­at bőven volt ideje megszokni. Ne is foglalkozz­on a különféle rémhírekke­l: tudhatja már jól, ezeknek a fele sem igaz. Ha pedig valami mégiscsak érinti, fel kell ismernie, miként szolgál a javára.

12. 22.–01. 19.

A bolygók miatt tehet meggondola­tlan kijelentés­eket. A keménysége­t azonban főként nem szavakban, hanem tettekben kellene megmutatni­a. Fordítsa energiáit tervei megvalósít­ására, így közelebb jut a szabad élethez.

01. 20.–02. 18.

Legszívese­bben elvonulna a világtól, annyi rossz hatás érte az utóbbi időben. A világnak azonban szüksége van önre! És amiben már talán maga sem hisz, éppen az optimizmus­ára és a jóindulatá­ra számítanán­ak sokan!

02. 19.–03. 20.

Mindent megtesz azért, hogy a tudása naprakész legyen. Nem csoda, ha a munkatársa­i vezetőjükk­ént tekintenek önre. Még akkor is, ha csupán egyszerű beosztott. Ne nyomja el a hivatástud­atból eredő ambíciókat!

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary