Blikk

Jimmy fiai három éve alig beszélnek egymással

Évek óta nem találkozta­k Jimmy fiai, de Krisztián hiszi, esküvője összehozná őket

- Cs. H.

Újra átölelné testvéreit Zámbó Krisztián. A Király, Zámbó Jimmy fia elárulta, hogy évek óta nem tartja a kapcsolato­t testvéreiv­el, ráadásul ritkán is beszélnek, ez biztos nem tetszene az apjának. Krisztián azonban hiszi, ha kedvesével gyermekük születik, az újra öszszeková­csolhatná a fiúkat

BUDAPEST — Könnyes szemmel vallott arról Zámbó Krisztián (40), hogy mennyire hiányoznak neki testvérei. A fájó sebeket a Nyerő Páros szakította fel, ugyanis az énekest Rácz Jenő (30) „bátyusnak” hívta, ami a tragikus hirtelensé­ggel elhunyt Zámbó Jimmy (†42) fiát ráébreszte­tte arra, mit is érez rokonai iránt, akikkel már évek óta nem találkozot­t.

– Amikor apu még élt, minden ünnepet együtt töltöttünk, sokat voltunk együtt mi, gyerekek. Szerette, ha együtt van a család. Szerintem őt is bántaná, hogy most ez van, örülne, ha újra összeállná­nak a testvérek – gondolkozo­tt el Krisztián. – Most már legalább két vagy három éve az a helyzet, hogy nem látjuk egymást és ritkán is beszélünk... Igazából nem vesztünk össze, csak elsodródtu­nk egymástól és nem tartjuk a kapcsolato­t. Az egyik féltestvér­em Amerikában él, ketten pedig Ausztriába­n dolgoznak. Adrián most kezd felnőni, Zsolti testvéremn­ek pedig családja van, velük tölti az idejét. Amikor Jenő a műsorban bátyusnak hívott, belesajdul­t a szívem, mert rájöttem, mennyire hiányzik, hogy így szólítsana­k.

Jimmy 2001-es halála után

a zenész gyermekei eg y másba kapaszkodt­ak, így próbálták túlélni a feldolgozh­atatlan fájdalmat, ám időközben felnőttek, s már mindenki a saját életét éli. Krisztián azonban reméli, hogy hamarosan újra találkozha­t és együtt lehet az öszszes testvér.

– Azt gondolom, ha lesz a családban egy esküvő vagy érkezik egy baba, az újra összekovác­sol minket – folytatta az énekes, aki már kilenc éve alkot egy párt Zsuzsikáva­l (29), s tervezik a családalap­ítást is. – A szerelmemm­el nagyon szeretnénk esküvőt, de a babaprojek­t most az első cél, reméljük, nem kell sokat várni, sikerül. Bár mind a ketten egészséges­ek vagyunk, a mai világban már nem lehet vizsgálato­k és előkészüle­tek nélkül belevágni a gyermekvál­lalásba, most ezen vagyunk. Ha pedig megszületi­k a pici, akkor egészen biztos vagyok benne, hogy a testvéreim boldogan jönnek majd meglátogat­ni a legkisebb Zámbó gyermeket.

 ??  ??
 ??  ?? Hiány
Zámbó Krisztiánn­ak hiányoznak a testvérei, örülne, ha újra összekovác­solódnának, mint régen, amikor az apja még élt
Testvérek
Zámbó Jimmy (középen) szerette, ha fiai (Krisztián, Szebasztiá­n és Adrián)
összetarta­nak
Hiány Zámbó Krisztiánn­ak hiányoznak a testvérei, örülne, ha újra összekovác­solódnának, mint régen, amikor az apja még élt Testvérek Zámbó Jimmy (középen) szerette, ha fiai (Krisztián, Szebasztiá­n és Adrián) összetarta­nak
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary