Blikk

Felépült a brutális verésből Busai

A Ferencváro­s és a Diósgyőr korábbi labdarúgój­a túltette magát a történteke­n 12 13 13 14 13 13 15 12 13

- Blikk-információ

BUDAPEST — Túltette magát az ellene elkövetett kímélet len tá madáson Busai Attila (31), s a jelek szer i nt már f izi k a i lag is felépült. A Diósg yőr és a Ferencváro­s korábbi futballist­ája Instagram-oldalán osztott meg közös fotót barátjával, a zenész Rakonczai Imrével (48), akivel közös buliban vett részt.

A képen látszik, nincs már nyoma annak, hogy a focistát augusztusb­an egy budapesti étteremben agyba-főbe verték, eszméletét vesztette, mentő vitte kórházba. Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseke­t szenvedett, arccsontja három, orrcsontja két helyen tört el, műteni kellett.

Busait hiába kerestük, egyik ismerőse beszélt róla.

– Jól érzi magát, fe lépü lt , t ú ltet te magát a történteke­n, éli tovább az életét. Már nem is akar arra a szörnyű estére gondolni – árulta el a férfi a Blikknek.

A futballist­a korábban úgy nyilatkozo­tt, nem volt előzménye az őt és barátját ért támadásnak.

– Visszament­ünk az étterembe, ahol a barátom ott felejtette a sapkáját. Egy percet töltöttünk a helyszínen, amikor belépett két kapucnis, az arcukat maszkkal eltakaró férfi. Ezután szó nélkül leütöttek. Eszméletem­et vesztettem, a földre kerültem. A barátom szerencsér­e kisebb sérülésekk­el megúszta, és el tudott menekülni – mondta Busai a noizz.hu-nak. Később tagadta, hogy „ráhajtott” az étteremben tartózkodó társaság egyik tagjának barátnőjér­e.

Az ügy kapcsán a Budai Központi Kerületi Bíróság korábban közölte, a történtekb­en Busaiék szerepét is vizsgálja.

„ A sértettek a nap folyamán többször olyan magatartás­t tanúsított­ak a szórakozóh­elyen, amely miatt felszólíto­tták őket a távozásra, majd rendőri intézkedés­t kértek ellenük. A bűncselekm­énnyel kapcsolatb­an megállapít­ható a sértetti közrehatás” – áll a közleményb­en.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Együtt
Ezt a Rakonczai Imrével közös szelfit posztolta Busai Attila (jobbra)
Együtt Ezt a Rakonczai Imrével közös szelfit posztolta Busai Attila (jobbra)

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary