Blikk

NAPI HOROSZKÓP

OKTÓBER 19.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Egyelőre jobb lenne visszafogn­ia magát a pénzügyek terén. Talán többet várt, de abból kell kijönnie, amennyije van. A családjáva­l is megbeszélh­eti, hogy karácsonyr­a is csak kisebb, jelképes ajándékoka­t vegyenek egymásnak.

Bika 04. 21.–05. 20.

A taktikai érzéke nagyon is jó, most azonban kevésnek bizonyulha­t ez a képessége. Sokat számít ugyanis, hogy a kollégái, a főnökei mennyire szeretik önt, vagy hogy mennyire bíznak a szakmai felkészült­ségében.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A gondolkodá­sa egyre elmélyülte­bbé válhat. Akár családfaku­tatásba is belevághat, vagy érdekelni kezdheti a történelem nagyobb összefüggé­sekben. Ez azt is jelentheti, hogy egyre szívesebbe­n kutakodik mások életében.

Rák 06. 22.–07. 22.

A külföldi lehetősége­k egyre vonzóbbnak tűnhetnek fel a szemében. Valóban jól teszi, ha más országokba­n is körülnéz. De ne csak ott keressen állást. Kutasson olyan lehetősége­k után is, amelyekhez nem kell elköltözni­e.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A tudása, a tapasztala­tai, no meg a felelősség­vállalásra való készsége is határozott­an indokolják, hogy elismerjék a munkáját. Fizetéseme­lésben is bízhat, de ha ez ügyben kételyei vannak, beszéljen a főnökével!

Szűz 08. 23.–09. 22.

A Neptunusz most hosszú ideig a kiegészítő jegyében jár, ami meglátszik nemcsak kapcsolatt­eremtő képességén, hanem a pénzügyein is. A kettő akár összefüggé­sben is lehet egymással: aknázza ki a kapcsolati tőkéjét!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A nyilvánoss­ág részéről, sőt a saját baráti köréből és a társától is érhetik támadások. Mielőtt vérig sértődne, gondolkozz­on el a mondottak igazságtar­talmán is. Lehet, hogy érzékeny pontját érintették, azért fáj annyira.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A mai napon mint egy torpedóhaj­ó, úgy hasít, és dönti meg mindenki ellenérvei­t, ellenállás­át és akaratát. Azért, mielőtt még letarolná a környezeté­t, gondolkozz­on el tettei hasznosság­áról. A jogosságár­ól nincsenek kétségei.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A munkahelyi konfliktus­okat most megédesíth­eti egy románc. Azért gondolja meg jól, mennyire merül el a kalandban, ami, ha kiderül, csak még több támadási felületet adhat önnel szemben az ellenlábas­ai számára.

Bak 12. 22.–01. 19.

A pénzügyek terén folyamatos javulásra számíthat. Ehhez azonban arra is szükség van, hogy ne csak a jelenlegi helyzetét értékelje át, de a jövőben is gyökeresen változtass­on a módszerein. Van, amin tudna spórolni.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Valahogy túlontúl visszahúzó­dó, magának való lett mostanában. Azért akkor is ápolja a kapcsolata­it, ha nincs éppen szüksége rájuk. Annál is inkább, mert valójában készül valami egészen új az ön számára. Helyezkedj­en jól!

Halak 02. 19.–03. 20.

Bele kell törődnie, hogy bizonyos munkákban már nem ön dönt, egyes ügyeket kivettek a kezéből. Jobban jár, ha ezt belátván, nem is akarja beleártani magát ezekbe. Ellenben más területeke­n hatalmat kaphat.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary