Blikk

Nem adja fel a gyászoló Gabriela Spanic

- B. P.

BUDAPEST — Hatalmas lelk ierőről tesz tanúbizony­ságot Gabriela Spanic (46). A világsztár legnehezeb­b napjait éli, hiszen elvesztett­e imádott édesanyját, Norma Utrera aszszonyt (†67), akinek még a temetésére sem tudott elmenni. Sokakban felvetődöt­t, hogy a gyász esetleg annyira összetöri a Mexikóban élő venezuelai színésznőt és kisfiát, Gabrielt (12), hogy hazautazna­k, de a sztár menedzsmen­tje hétfő este hivatalos közleményb­en tudatta a hírt: marad Magyarorsz­ágon. Bármennyir­e is nehéz napok ezek, Spanic végül úgy döntött, nem adja fel a Dancing with the Stars műsorát, és kedden újra elkezdett próbálni táncpartne­rével, Andrei Mangrával (29).

„Gabynak a napokban azzal kellett szembesüln­ie, hogy édesany ja egészsége jelentősen leromlott. Szerencsér­e néhány perccel azelőtt, hogy színpadra lépett volna a Dancing with the Stars műsorában, egy videóhívás keretében sikerült elbúcsúzni­a élete legfontosa­bb nőjétől. A színésznő egy órával a műsor vége után kapta meg a halálhírt, de sajnos arra nem volt lehetőség, hogy hétfőn végső nyughelyér­e kísérhesse az édesanyját. Gabriela Budapesten folytatja kötelezett­ségvállalá­sait” – írta a közleményb­en Spanic menedzsere, Daniel Ferrer Cubillán, akinek a szavait Gabriela is megosztott­a a közösségi oldalán, egy személyes üzenetet mellékelve.

„Drága angyalaim. Köszönöm a rengeteg üzenetet és a sok szeretetet, ami felém árad. A családomma­l minden tőlünk telhetőt megtettünk édesanyánk­ért, én pont a műsor előtt búcsúzhatt­am el tőle. Most már Isten országában van” – írta a színésznő, akit természete­sen a TV2 műsorának stábja is mindenben támogat ebben a nehéz helyzet

ben.

 ??  ?? Folytatja
Az édesanyját elvesztő Gabriela Spanic folytatja a Dancing with the Stars versenyét
Folytatja Az édesanyját elvesztő Gabriela Spanic folytatja a Dancing with the Stars versenyét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary