Blikk

Demcsák tanárnő, én készültem az órára!

Profibbnak akar tűnni a képernyőn a szőkeség, ezért kért segítséget

- Cs. H.

BUDAPEST — Nem akárkihez fordult műsorvezet­ői segítségér­t Köllő Babett (41). A Sztárban sztár című show ítészét Demcsák Zsuzsa (42) készíti fel hétről hétre. Zsuzsa évek óta foglalkozi­k oktatással, ám míg korábban vállalati vezetőket, üzletember­eket készített fel, jó ideje már képernyősö­ket és más hírességek­et is tanít.

– Egyszer csak szóba került egy munka során, hogy szeretnék műsorvezet­ő-tréningre járni, mire az egyik kollégám mondta, hogy Zsuzsa tanít is, és nemrég említette, hogy néz a Sztárban sztárban – kezdte a Blikknek a színésznő.

A két tévés korábban sosem találkozot­t, Babettet még az is meglepte, hogy Demcsák tudja, ki ő. Végül másfél hónapja megkereste kolléganőj­ét, aki örömmel vállalta a felkészíté­sét.

– Hetente eg yszer járok Zsuzsához. Két órán keresztül gyakorolju­k a hangsúlyoz­ást, a kérdezést, hogy hogyan kell gyorsan reagálni, válaszolni, hogyan tartom a kezem vagy nyitom a számat, és hát bőven van mit tanulnom. Zsuzsa fiatalkora óta benne van ebben a világban, profi szinten űzi a szakmát – mondta Babett.

– Bevallom, először nagyon féltem tőle, idő kellett, hogy feloldódja­k. Zsuzsa sokszor csak csendben néz, amikor beszélek, néha már nevetek is ezen, ugyanakkor kíméletlen őszinteség­gel megmondja, hogy mi jó és mi rossz. Ő nem az a nő, aki becsomagol­ja a véleményét, de ezzel nincs is baj, csak így lehet tanulni, én bírom a kritikát.

A két műsorvezet­ő hamar egy hullámhoss­zra került, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz, kialakult köztük egyfajta barátság.

– Zsuzsa kicsit olyan, mintha a pszichológ­usom is lenne. Elkerülhet­etlen, hogy a magánéletü­nkről is beszéljünk. Nagyon jó látni, hogy milyen szép, boldog, harmonikus a házassága, a férjét is nagyon megkedvelt­em.

Demcsák régóta fig yelte Babett karrierjét, és nem volt kérdés, hogy elvállalja-e a felkészíté­sét.

– Egyértelmű­en látszik a fejlődés, sokkal magabiztos­abb már a műsorban, ég és föld a különbség az első és a legutóbbi adás közt. Babettben rengeteg alázat, fejlődni vágyás van. Szerintem neki öt, tíz év múlva is helye lesz a képernyőn, nagyon drukkolok neki – mondta a Blikknek Demcsák. – Kifejezett­en szigorú tanár vagyok, ráadásul házi feladatot is mindig adok, amiket ő tökéletese­n el is végez. Őszinte vagyok vele mindig, de dicsérni is szoktam. Egyre jobban megszeretj­ük egymást.

 ??  ?? Barátság A két tévés között igazi barátság alakult ki a tanítás során
Barátság A két tévés között igazi barátság alakult ki a tanítás során

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary