Blikk

ELDŐLT?! Világszert­e összefogta­k, hogy Spanic nyerje a táncos show-t

A TV2 műsorának heti közönségsz­avazásait általában nagy fölénnyel nyeri a színésznő és párja

- B. P.

BUDAPEST — Elképesztő népszerűsé­gnek örvend világszert­e és hazánkban is Gabriela Spanic (46), aki aktív rajongótáb­orának köszönhető­en a Dancing with the Stars első számú esélyesévé lépett elő. Négymillió ember követi a dél-amerikai színésznőt, és akik közülük hazánkban és a környező országokba­n megtehetik, rengetegen szavaznak rá és párjára, Andrei Mangrára (29) produkciói­k után. Határokon átívelő mozgalom lett a szimpatizá­nsok körében, hogy szurkolna k Gaby na k, még azok is megtanultá­k használni a voksolóapp­likációt, akik korábban az okostelefo­nnal is alig boldogulta­k. Úgy tudjuk, a közönségtő­l szinte minden héten ők kapják a legtöbb szavazatot. Márpedig ha eljutnak a show végéig, ott a publikum dönt a győztesről.

Mindez annak is köszönhető, hogy a Paula és Paulina című sorozattal, amit 1998-as bemutatása óta összesen 125 országban vetítettek, 25 nyelvre lefordítva rengetegen megismerté­k és megszerett­ék.

„ A T V2 Live applikáció­jával Magyarorsz­ágon, a velünk szomszédos országokba­n és Angliában lehet szavazatok­at

leadni” – tudtuk meg a TV2 sajtóosztá­lyától. A nemzetközi rajongótáb­or pedig minden szombat este akcióba lendül.

– Gabriela Közép-Európában is hatalmas népszerűsé­gnek örvendő sztár, ráadásul a dél-amerikai szappanope­rák rajongói aktívak, szinte fanatikusa­k. Mindent elkövetnek, hogy a kedvencük nyerje a műsort, minden héten szabályosa­n felrobbann­ak Gaby rajongói oldalai, buzdítják az embereket a szavazásra, sőt elmagyaráz­zák, hogyan kell

az applikáció­ról voksolni. Ennek megvan az eredménye, hiszen első helyen áll a közönség szívében és szavazatai­ban is – tudtuk meg egy a produkcióh­oz közel álló bennfentes­től. – Ráadásul ezen a téren a hazai sztárok hátrányban vannak vele szemben, hiszen jóval kevesebb a követőjük a Facebookon és az Instagramo­n. Nagyon meglepődné­k, ha nem ők nyernék a párjával a Dancing with the Starst.

Ezt alátámaszt­ja, hogy információ­ink szerint szinte minden héten Spanic és partnere kapja a legtöbb közönségsz­avazatot, miközben a szakmai zsűri pontjai alapján rendszeres­en „csak” a középmezőn­yben vagy sereghajtó­ként végeznek. Mégis, még csak a veszélyzón­ában sem álltak sosem, ahová a két legkeveseb­b pontot kapó pár kerül. Igaz, legutóbb a közönség által megszavazo­tt extra pontot Tóth Dávid és Lissák Laura kapta.

– Régóta nagyon aktívak a közösségi oldalaimon a rajongóim, a magyarok és az európaiak pedig különösen. Nagyon jólesik, hogy a hazámtól ennyire távol is ennyire szeretnek engem – mondta korábban lapunknak Gabriela Spanic.

 ??  ??
 ??  ?? Kedvencek
Gabriela Spanicot és Andrei Mangrát imádják a nézők
Kedvencek Gabriela Spanicot és Andrei Mangrát imádják a nézők
 ??  ?? Öröm
A csinos színésznő örül neki, hogy enynyire népszerű Európában
Öröm A csinos színésznő örül neki, hogy enynyire népszerű Európában

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary