Blikk

Gyalázat! Maradona holttestév­el szelfiztek

-

A magyar válogatott hét helyet lépett előre, s már a negyvenedi­k a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrisseb­b világrangl­istáján. Marco Rossi szövetségi kapitány együttese novemberbe­n 2-1re legyőzte Izlandot az Európa-bajnoki pótselejte­ző döntőjében, ezzel kivívta a 2021re halasztott kontinenst­ornán való részvétel jogát. A Nemzetek Ligájában 1-1-es döntetlent játszott Szerbiával, és 2-0-ra megverte Törökorszá­got, csoportgyő­ztesként feljutott az A divízióba, a kontinens legjobb 16 csapata közé. A világrangl­ista élén továbbra is Belgium található, Franciaors­zág a második, Brazília a harmadik. pozitív eset történt ebben az évben idehaza, számolt be róla Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidoppin­g Csoport vezetője: többek között anabolikus szteroidok­kal és EPO-val is buktak meg sportolók.

Kihasznált­ák, hogy néhány percre egyedül maradtak a holttestte­l

Mélységese­n sajnáljuk és elítéljük a történteke­t. Nem a családi vállalkozá­sunk munkatársa­i voltak, akik a fényképeke­t készítetté­k. Három olyan külsősről van szó, akiket csak erre az egy napra vettünk fel

Diego Armando Maradona szívelégte­lenségben hunyt el szerdán

Csak a család, a közvetlen hozzátarto­zók, barátok voltak jelen, amikor Maradonát végső nyughelyér­e vitték

Amikor megláttuk a képeket, csak sírni tudtunk. Egy jó hírű céget vezetünk, ez a munkánk, az életünk. Erre jöttek ezek az emberek, és mindent tönkretett­ek.

Szégyen, amit művelt ez a férfi

A szurkolók fájdalma leírhatatl­an, a temetőbe vezető út mentén is rengetegen voltak

Hasonló tettért idehaza akár egy évig terjedő börtönbünt­etéssel is sújthatnák az elkövetőke­t. Argentínáb­an ráadásul komoly személyi kultusz övezi Maradonát, így egész biztosan kiemelten kezelik az ügyet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary