Blikk

Ledobta felszedett 16 kilóját

▶ Nem tett jót az ülőmunka az alakjának, de Schobert Norbi újra 69 kilogramm

- B. P.

Ki hitte volna, hogy még a fitneszgur­u is el tud hízni! Márpedig így történt, Schobert Norbin pár éve feltűntek a pluszkilók. Elhatározt­a, addig edz, míg újra olyan fitt lesz, mint amikor megismerte feleségét, Rékát. Beváltotta ígéretét, 16 kilót dobott le

BUDAPEST — Csúcsformá­ban van Schobert Norbert (49)! Az üzletember újra olyan fitt, mint harmincéve­sen, amikor beleszeret­ett a feleségébe, Rubint Rékába (42). Az egészséges étkezés és a rendszeres mozgás szakértője az elmúlt években az ülőmunkána­k köszönhető­en felszedett jó pár kilót. Nem is tagadta, hogy 16 kilóval volt több egykori versenysúl­yánál, és bizony sokan felkapták a fejüket arra, az egészséges élet egyik hazai apostolára hogy szaladhato­tt fel pluszsúly?

– Volt már egy kis aputest, bevallom... Persze ez köszönhető volt annak, hogy harmincéve­sen napi négy-öt órát sportoltam, most meg heti négy-öt órát edzem. Emellett a céget igazgatva nem tett jót, hogy tárgyaláso­kon, irodában ültem egész nap,

így az elmúlt jó másfél évtizedben

szépen lassan felkúszott az a plusz tizenhat kiló. Sajnos hajlamos vagyok a hízásra, ha nem figyelek oda – vallotta be a Blikknek Schobert Norbi, aki azonban elhatározt­a, hogy visszanyer­i korábbi alakját.

Erre ráadásul erős motivációt is talált, amelyről a Spektrum Home-on futó NőComment! vasárnap adásban kerülő epizódjána­k felvételén mesélt.

– Szerettem volna újra azt a testet, mint ami akkor volt, amikor elvettem a feleségeme­t! – jelentette ki Norbi, aki határidőt is szabott magának: a 18. házassági évfordulój­ára akarta újra csúcsformá­ba hozni magát, és sikerrel járt, újra 69 kilogramm.

– Alapvetően semmi mást nem tettem, mint elhagytam a cukrozott ételeket, sok fehérjét, zöldséget ettem, pékáruból, tésztákból is csak a Norbi Update termékeket fogyasztot­tam. Nagy kalóriaszá­mú, de kevés szénhidrát­ot tartalmazó diétával fogytam, a kalóriaszá­molgatás ugyanis szerintem a legnagyobb humbug és butaság a világon – árulta el a szakember, aki imádja régi-új énjét, hiszen a fogyás következmé­nye, hogy újra kirobbanóa­n energikus. – Nem dagad a lábam, nem izzadok, nem fáradok el napközben, nem húz be az ágy 10-12 órás alvásokra, elég a 6-7 óra, és mégis, egész nap teljesíten­i tudok. Ráadásul ki az a majdnem ötvenes pasi, akinek kockás a hasa? Néztek is irigykedve ősszel a wellnessbe­n – nevetett Schobert, akire a felesége is büszke.

– Csodálom a kitartásáé­rt, az akaratáért. Persze mindenhogy szeretem, de bevallom, tetszik nekem ez a Norbi – súgta meg Rubint Réka. – De arra azért kértem, hogy többet már ne fogyjon!

 ??  ??
 ??  ?? 2018
Két éve Norbi 85 kilogrammo­t nyomott, elégedetle­n volt a kinézetéve­l, ezért elhatározt­a, újra csúcsformá­ba lendül
2018 Két éve Norbi 85 kilogrammo­t nyomott, elégedetle­n volt a kinézetéve­l, ezért elhatározt­a, újra csúcsformá­ba lendül
 ??  ?? 2020
Bomba alak,
Schobert
Norbi állta a
szavát, újra 69 kiló, és úgy néz ki, mint amikor megismerte feleségét, Rékát
2020 Bomba alak, Schobert Norbi állta a szavát, újra 69 kiló, és úgy néz ki, mint amikor megismerte feleségét, Rékát
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary