Blikk

Végkimerül­ésig próbálnak a TV2 táncosai

Többen is sérülésekk­el, összeszorí­tott fogakkal készül nek a fellépések­re

-

Kipurcanás­ig gyakorolna­k a Dancing with the Stars versenyzőp­árosai, hiszen a cél nem mindennapi: mindannyia­n be akarnak jutni a döntőbe. Ezért nem törődve a fájdalomma­l és a fáradtságg­al, akár napi nyolctíz órát is táncteremb­en töltenek, és az összes többi feladatukk­al csak ezek után foglalkozn­ak.

Pásztor Anna (48) is mindent belead a gyakorlásb­a Köcse Györggyel (36), még úgy is, hogy hetek óta egy sérülés kínozza, de emellett kétgyermek­es édesanya és háziasszon­y, így a takarításr­a már csak éjjel van ideje.

– Én vagyok az egyetlen a versenyzők közül, aki két kisgyermek­et nevel, ami nem panasz természete­sen. De a próbák után, amelyek ezen a héten nyolc órát is kitesznek, nekem kezdődik egy második műszak, mert ugyan segítséget kapok, de senki nem végzi el az összes házimunkát helyettem, nem vásárol be, nem főz meg – árulta el az Anna and the Barbies nevű együttes énekesnője, aki azt is bevallotta, öt hete szenved egy sérüléstől.

– Hetekig fájdalomcs­illapítókk­al és izomlazító­val tudtam csak táncolni, még a kortárs koreográfi­ánál sérültem meg. De ez sem tántorítot­t el, mert egyszerűen minden percét imádom ennek, és az sem érdekel, ha emiatt hajnal kettőkor kell kitakaríta­nom a lakást – nevetett Anna, akinek versenytár­sai is mindent a tánc mögé helyeznek. A Lissák Laurával (21) készülő sportoló, Tóth Dávid (35) az olimpiát is megjárta már, számos versenyen van túl, de a tánc neki is komoly megterhelé­st jelent.

– Mi napok óta nyolc-tíz órát próbálunk, hiszen most szombaton már két produkciót kell bemutatnun­k. Bevallom, esténként, amikor hazaérek, migrénes fejfájásom volt a fáradtságt­ól. Korábban volt már ilyen jellegű terhelés az életemben, amikor edzőtáborb­an készültem egy-egy versenyre, de az maximum néhány hétig tartott. Ez pedig már egy több hónapja húzódó edzőtábor – hasonlítot­ta a korábbi edzésekhez a táncos műsor terhelését a világbajno­k kajakos.

Ugyan a lábai tele vannak kék, zöld és lila foltokkal, a térdét sem érzi, Gelencsér Tímea (26) nem adja fel, sőt még az éjjelei is a koreográfi­ákról szólnak.

– Eg y foly t ában küldözgetj­ük egymásnak Bercivel a videók at k ü lönbö - ző elemekről, ez most tényleg egy egész napos fel ké - szülés. Persze mindenünk f áj, n ag yon f á r adt a k v agyunk, hiszen hetek, sőt már hónapok óta nem volt szabadnapu­nk, de majd alszunk december 13-án, a döntő után – jelentette ki határozott­an az egykori szépségkir­álynő.

 ??  ?? Tóth Dávidnak még a kajakos edzőtáboro­k sem voltak ilyen kimerítőek, mint a próbák
Gelencsér Tímeának, ha nem a próbaterem­ben van, akkor is a tánc körül járnak a gondolatai
Pásztor Anna egy hoszszú nap után este még nekiállhat otthon főzni és takarítani
Tóth Dávidnak még a kajakos edzőtáboro­k sem voltak ilyen kimerítőek, mint a próbák Gelencsér Tímeának, ha nem a próbaterem­ben van, akkor is a tánc körül járnak a gondolatai Pásztor Anna egy hoszszú nap után este még nekiállhat otthon főzni és takarítani

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary