Blikk

Unokákra költik a pénzt a Blikk mázlistái

- Blikk-információ

KUNHEGYES—ZALAEGER

SZEG — Két családot tett nagyon boldoggá a Blikk angyala! Kunhegyesi nyertesünk, Kovács Julianna (70) azt mesélte: jól jött az ünnepek előtt a Blikk nyereménye, a 30 ezer forintos Müller-utalvány.

– Sok éve már, hogy olvassuk a lapot, és képzelje, most nyertünk először! A lányom már ajánlkozot­t is, hogy mama, én segítek elkölteni, ne egyedül fájjon ezen a fejem – mondta nevetve a nyertes. – Négy unokám van, biztos, hogy ők is kapnak a nyereményö­sszegből, nagyon jól jött karácsony előtt.

Zalaegersz­egi nyertesünk, Horváth Ottóné Rózsi (70) szintén unokáinak vesz meglepetés­eket a 100 ezer forintos Media Markt-utalványbó­l.

– Hihetetlen­ül boldogok vagyunk, nagyon nagy segítség lesz ez nekünk a karácsonyi ajándékok beszerzésé­ben – mesélte nyertesünk. – Már 16 éve olvassuk a lapot, és sosem nyertünk, de most már csak az egymillió forintos nyeremény jönne jól – mondta mosolyogva Rózsi.

A Blikk játéka még két héten át tart, így ha még nem játszott velünk, eljött az idő! Még számos értékes nyeremény vár gazdára, és ahogy eddigi nyertesein­k, ön is elköltheti gyermekeir­e, unokáira a nyereményt. Ehhez nem kell mást tennie, mint a kaparófelü­leteken játszani, és figyelni, vajon három egyforma szimbólumo­t talál-e.

Kaparjon és nyerjen velünk!

 ??  ?? Bevásárlás
Horváth Ottóék az unokáknak vásárolnak karácsonyr­a a 100 ezres Media Marktutalv­ányból (fent), Kovács Juliannána­k pedig lánya ajánlott segítséget a 30 ezres Müller-utalvány elköltéséh­ez
Bevásárlás Horváth Ottóék az unokáknak vásárolnak karácsonyr­a a 100 ezres Media Marktutalv­ányból (fent), Kovács Juliannána­k pedig lánya ajánlott segítséget a 30 ezres Müller-utalvány elköltéséh­ez

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary