Blikk

Tavaszra érkezik Ada harmadik babája

-

Pintér Adrienn, azaz Ada a közösségi oldalán tudatta a jó hírt, újra gyermeket vár

Óriási az öröm Pi nté r Ad ri e n n ( 3 8), a za z Ada családjába­n! A televíziós négy hónapja házasodott össze kedvesével, Mátéval, és máris érkezik a baba. Ada a Blikknek elárulta, már túl van a kritikus 12. héten, sőt a pici nemét is tudják – ám azt egyelőre megtartják maguknak és szeretteik­nek.

– Tizenöt év telt el az előző terhessége­m óta, úgyhogy kicsit megfakulta­k az emlékeim, de az első rosszullét­nél be is ugrott minden – mesélte nevetve Ada, akit akárcsak az ikreinél, ezúttal sem kerülték el a rosszullét­ek. – A fiúkkal sokat hánytam az elején, ez most elmaradt, de ott volt helyette az állandó émelygés és fejfájás, a konyhába sem tudtam úgy bemenni, hogy ne legyek rosszul.

Ada azonnal elújságolt­a férjének és fiainak az örömhírt, ahogy meglátta a pozitív tesztet, mint mondja, mindannyia­n boldogok voltak , hogy bővül a család. Mivel már közelít a negyvenhez, a műsorvezet­ő egy össze - tett genetikai tesztet is elvégeztet­ett, amelyből kiderült: egészséges babát várnak.

– Tavasszal érkezik, itt Németorszá­gban fogok szülni. Több tesztet is elvégeztet­tünk, hiszen a fiúkkal HELLPszind­róma alakult ki nálam, ezért is érkeztek hamarabb. Úgy néz ki, minden rendben, de azért nagyon figyelek – magyarázta Ada, aki nem hitt feltétel nélkül az első ultrahangn­ak, hogy csak egy baba fejlődik a pocakjában, hiszen ez a fiúk esetében is így volt, ám azóta több vizsgálat is megerősíte­tte, ezúttal nem ikreket vár. V. V.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary