Blikk

Szinglikén­t is boldog Király Linda

A Blikk+Győzőben az énekesnő arról be szélt, mennyire le döntötte a betegsége

- Blikk-információ

Egyedül birkózott meg a koronavíru­ssal Király Linda. Az énekesnő a Blikk+Győző című műsorban árulta el, hogy a fertőzés teljesen ledöntötte a lábáról, 14 napig nagyon rosszul volt, de mindössze a kutyusa volt mellette, ugyanis jelenleg is szingli

BUDAPEST — Egyedül nézett szembe a koronavíru­s-fertőzésse­l Király Linda (37). Az énekesnő a Blikk+Győző című műsorban árulta el Szabó Győzőnek (50), hogy mennyire ledöntötte a betegség, ám senkit sem engedett a közelébe, kutyusával zárkózott be a lakásába.

– Nem volt kellemes, az elején nem gondoltam, hogy ebből bármi lesz, pici migrénem volt, majd eltűnt az ízlelésem és a szaglásom. Pár nappal később egyszerűen levegőt nem kaptam, olyan volt, mintha elefánt ülne a mellkasomo­n – kezdte a kálváriájá­t Linda.

– Szörnyű volt, 14 napig tartott. Lázam nem volt, de folyamatos­an rázott a hideg. (...) Semmi energiám nem volt, tényleg nagyon rosszul voltam – mesélte az énekesnő, aki családtagj­ait nem engedte lakása közelébe, nehogy szülei, vagy testvére, Király Viktor féléves kisfia elkapja tőle. Otthonában nem támogatta senki, ugyanis jelenleg szingli. Legutóbbi párjával – aki meg is kérte a kezét – kilenc évig voltak együtt, tavaly azonban szakította­k. Linda ennek ellenére Győzőnek elárulta, hogy bár most valóban nincs párja, mégis jól érzi magát.

– Boldog vagyok. 16 éves korom óta mindig kapcsolatb­an voltam. Soha nem voltam igazán szingli. Persze várom, hogy majd megtalálja­m a páromat, de most sokat tudtam fejlődni, hogy egy picit össze vagyok zárva önmagammal és kezdem igazán megtalálni magamat – tette hozzá Linda, aki régóta ismeri Szabó Győzőt, hiszen 2013-ban együtt szerepelte­k A nagy duett című műsorban. Ezzel kapcsolatb­an a színész egy titkot is elárult: Linda 27 napon keresztül egy légkúrát csinált, azaz nem evett semmit, hogy minél jobban nézzen ki a műsorban. – Érted tettem, hogy melletted szép legyek – mondta nevetve az énekesnő.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Az énekesnő Szabó Győzőnek árulta el, hogy hosszú évek után jelenleg nincs senkije
Az énekesnő Szabó Győzőnek árulta el, hogy hosszú évek után jelenleg nincs senkije
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary