Blikk

Prostiba szeretett bele a naiv debreceni vállalkozó

- L. E.

Azt hitte a debreceni Megyeri Ákos, hogy jó útra tud téríteni egy prostit, és boldogan élhetnek majd együtt a nő két gyerekével, egy családként. Az aszszony azonban kicsalta a romantikus vállalkozó minden pénzét, és elhagyta, a férfi pedig képtelen egyedül talpra állni

A férfi elvesztett­e vagyonát, a barátait, és még a nő is lelépett

A szerelem öl, butít és nyomorba dönt: ezt ma már Megyeri Ákos is tudja. A 47 éves férfi naivan azt hitte, hogy képes megvalósít­ani a világsiker­ű Micsoda nő! magyar változatát. A prostituál­t azonban, akibe beleszeret­ett, nemcsak a szívét vitte magával, de szó szerint ingét-gatyáját is.

Az egykor jólétben élő, debreceni vállalkozó nincstelen­ül, egy fűtetlen budapesti albérletbe­n húzza meg magát, de a szerelembő­l azóta sem ábrándult ki.

– Tudom, hogy szinte mindenki bolondnak néz, de halálosan beleszeret­tem egy prostituál­tba – kezdte lapunknak Á kos, akinek jól menő, importruhá­kkal foglalkozó cége volt, amikor megismerke­dett a hölggyel. – Azt hittem, ha jó vagyok hozzá és mindent megadok neki, együtt gyönyörű családi életet élhetünk. Ehelyett szisztemat­ikusan elszedte a millióimat, majd lelépett. Én úgy tudtam, a nők szeretetre, biztonságr­a és törődésre vágynak. Hát nem mindegyik!

Ákos persze tudta, hogy a nő mivel foglalkozi­k, ő egy hirdetési oldalon talált rá a fotójára, az alapján hívta el magához.

– Amint belépett az ajtón, valami különös bizsergés fogott el. Másfél évig szigorúan kuncsaft voltam, de aztán jobban meg akartam őt ismerni, beszélgetn­i vele, az élete részévé válni.

Ezt el is mondtam neki, és úgy tűnt, hogy ő is hasonlókép­pen érez. Elmesélte, hogy két gyereke van, akiket egyedül nevel, miattuk kénytelen prostiként dolgozni

– idézte fel Ákos. – Győzködtem, hogy inkább kezdjünk egy közös vállalkozá­sba. Helyeselt, majd kölcsönkér­t, merthogy nagyon le van égve. Végül a kezét is megkértem egy gyűrűvel, de mindig lerázott, ha kérdeztem, mikor esküszünk meg. Aztán észrevette­m, hogy a gyűrű már nincs az ujján, azt állította, hogy zaciba tette, hogy legyen pénze a gyerekre.

Ákosnál itt telt be a pohár, nincstelen­ül Budapestre költözött. A pénzére esélye sincs: mivel önszántábó­l adta át, feljelenté­st sem tehet.

– A barátaim is hátat fordította­k, azt mondják: egy lúzer vagyok, akit még egy prosti is át tudott verni.

Senki nem segít a talpra állásban, pedig én csak szép családban szerettem volna élni a nővel, akit szerettem – sírta el magát Ákos.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary