Blikk

Milliomos lett a Blikk-kel

-

Nem mindennap fordul elő az emberrel, hogy a reggeli kávé elfogyaszt­ása után hirtelen milliomos lesz. Zsárné Zimonyi Gabriella évek óta a Blikk-kel indítja a napot, s bebizonyos­odott, mennyire jól teszi ezt. Kedvenc újságját azon az átlagosnak ígérke - ző szombati napon is ke zé b e vette , a miko r a Blikk angyalai megajándék­ozták egymillió forinttal.

– Csak kapartam és kapartam, majd szép lassan világossá vált, hogy egymilliót nyertem. Kővé dermedtem. A lányom jött oda hozzám és aggódva kérdezte, mi történt velem. Először meg sem tudtam szólalni a döbbenettő­l, aztán félve közöltem vele: drágám, azt hiszem, milliomoso­k lettünk – mesélte boldogan a mosonmagya­róvári asszony, aki egyébként ha teheti, unokáival kapar. – Hívtam is őket azonnal, miután magamhoz tértem. Ők örültek legjobban a nyereményn­ek, csak azt sajnálták, hogy nem együtt kapartuk le – mondta Gabriella, hozzátéve: régóta szíve vágya, hogy otthonában felújítsák a lépcsőkorl­átot. Férjével ezt most végre megtehetik, emellett a családra, a gyerekekre é s az unokákra is költenek majd a nyereményb­ől.

Még nem ért véget a Blikkből az angyal! játékunk, amellyel egészen december 20-ig önnek is van esélye arra, hogy milliomos legyen. Az 1 millió forintos banki utalványho­z a MIL és LIO szavak betűit tartalmazó matricákat keresse, ezek azonban csak együtt érvényesek, külön-külön nem! Ezen kívül temérdek ajándék keresi szerencsés tulajdonos­át. Vásárlási utalványok a Sparba, a C&Aba, a Müllerbe, banki utalványok 50től 250 ezer forintig. Több tízezer nyertesünk már boldogan vette át nyereményé­t korábbi játékaink során: miért ne lehetne ön a következő?

Blikk-információ

 ??  ?? Megvan a Blikkből az angyal! játék első milliomosa! A Mosonmagya­róváron élő Gabriella évek óta hűséges olvasónk és mindig játszik is, most pedig megtalálta a MIL és a LIO szótöredék­eket a kaparófelü­let alatt! Ne feledje, december 20-ig tartó játékunkba­n még számtalan nyeremény várja, többek közt milliós összeg is!
Megvan a Blikkből az angyal! játék első milliomosa! A Mosonmagya­róváron élő Gabriella évek óta hűséges olvasónk és mindig játszik is, most pedig megtalálta a MIL és a LIO szótöredék­eket a kaparófelü­let alatt! Ne feledje, december 20-ig tartó játékunkba­n még számtalan nyeremény várja, többek közt milliós összeg is!
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary