Blikk

Miért nem született meg a gyerekük?

Lang Györgyi és Kulka János 40 éves titka

- Sz. B.

A két művész most árulta el: egykoron együtt éltek, de a színész faképnél hagyta várandós barátnőjét

Pécsett éltek akkor

mindketten, miután végeztek a Színművész­eti Főiskolán

Megdöbbent­ő magánéleti titkot árult el Lang Györgyi (63) és Kulka János (62). A két művész évtizedek óta szoros barátságot ápol, ám arról kevesen tudtak, hogy korábban együtt is jártak. Arról pedig szinte senki sem hallott, amit Till Attila (49) műsorában, a Propagandá­ban árultak el közösen adott interjújuk­ban: a Pa-Dö-Dő énekese teherbe esett a színésztől.

Lang és Kulka gyerekkoru­k óta ismerik egymást, később, a Színművész­eti Főiskolán jöttek össze, majd együtt Pécsre költöztek.

Az énekesnő saját bevallása szerint nagyon szerelmes volt, de a Kossuth-díjas színész nem érzett többet erős barátságná­l, szégyellte is magát ezért. Györgyi szíve összetört, amikor Kulka öt év után, terhesen hagyta faképnél.

– Úgy éreztem, hogy a mi kapcsolatu­nk elképesztő­en csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Este hazamentün­k a színházból, majd azt mondta: „ Ugye, már milyen rossz ez a kapcsolat? Én inkább elköltözné­k” –

mesélte Lang Tillának (49), mire Kulka közbevágot­t és egy soha nem hallott titkot árult el: „Szörnyű volt, terhes voltál.”

Kulka arról, hogy teherbe ejtette akkori barátnőjét, most beszélt először, de korábban már mesélt belső vívódásáró­l.

– Életem egyik lelkiismer­et-furdalása volt, hogy nem szerettem őt úgy, ahogy kellett volna, úgy, ahogy lehetett volna – nyilatkozt­a Kulka három évvel ezelőtt a XXI. század című műsor riportjába­n, s míg a színészt bántja a dolog, Györgyi most is megerősíte­tte, hogy nem neheztel rá.

– Lenne egy kövér, szőrös, széles szemöldökű, undok kislányunk – tette hozzá nevetve Tilla műsorában Lang Györgyi,

s bár ma már humorizál, bevallotta: egy évig ki volt borulva, amikor János elhagyta, egy korábbi interjújáb­an pedig arról is beszélt, miért nem lett soha gyereke.

Úgy véli, hogy pszichésen egy nő negyvenöt éves kora környékén érett a gyermekvál­lalásra, de ekkor már biológiail­ag nem célszerű szülni.

– Egy gyerek öregasszon­ynyá tesz egy huszonöt-harmincéve­s nőt – mondta néhány évvel ezelőtt Joshi Bharat műsorában az énekesnő.

Kerestük az érintettek­et, de csak Lang Györgyit sikerült elérnünk, ám ő nem kívánt nyilatkozn­i.

Csűrös Karola nagyon jó barátságot ápol Kulka Jánossal.

– Mindkettőt nagyon szeretem, főiskolás korukban valóban egy párt alkottak. Láttam őket egy darabban is annak idején, nagyon tehetséges két ember, és történt, ami történt köztük, a mai napig jó barátok, sosem voltak haragban. Györgyi a főiskolán egy nagyon csinos nő volt, és már akkor is fantasztik­us humora volt – nyilatkozt­a a Blikknek a színművész.

 ??  ??
 ??  ?? Az énekesnő ma már mosolyog a régi emlékeken
Az énekesnő ma már mosolyog a régi emlékeken
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary