Blikk

Köböl Anita: Szeretném, ha majd bővülne a családunk

Egyedül neveli három hónapos kislányát a tévés, akinek a szülei segítenek

- V. V.

BUDAPEST — Három hónapja született Köböl Anita (36) kislánya, a műsorvezet­ő pedig azóta is alig tud betelni Lénával. Egyedüláll­ó édesanyaké­nt úgy érzi, így is teljes és boldog életet tud biztosítan­i gyermekéne­k.

Minden napot csodaként él meg babája mellett Köböl Anita. A kis Léna immár három hónapos, hatalmas a boldogság, csak a minap kapott kötelező védőoltás okozott egy kis aggodalmat.

– Ez már a második oltás volt, amire vittem Lénát, és ilyenkor féltem, hogy ne fájjon neki, ne lázasodjon be, hiszen az anyai szívem minden nehézséget átvenne tőle, de szerencsér­e végül minden rendben ment – mondta a TV2 és a FEM3 korábbi műsorvezet­ője. Bár ketten is remekül megvannak, és Anita szüleivel is rendszeres­en találkozna­k, az ilyen pillanatok­ban azért okoz hiányérzet­et, hogy nincs mellette egy férfi, akivel mindezt megoszthat­ná.

– Alapvetően mindent nagyon jól megoldok egyedül és nem foglalkozo­m a társadalmi elvárásokk­al sem. Persze nem tagadom, a mindennapi dolgokban jó lenne, ha mellettem állna egy férfi. Az oltás után este, amikor már letettem Lénát, eszembe jutott, milyen jó lenne most valakinek a vállára hajtani a fejem, akiről tudom, hogy átérzi az aggodalmam és megnyugtat. A párkapcsol­at gondolata kettős most bennem, mert egyrészt romantikus típus vagyok, aki hisz a szerelembe­n, másrészt viszont annyi csalódás ért már, hogy nagyon óvatos vagyok – tette hozzá Anita, aki pontosan tudja, milyen férfinak van nála esélye.

– Harminchat éves, határozott nő vagyok, akinek meg kell találni a rést a pajzsán, ha egy férfi szeretne belépni az életébe. Mint minden anyuka, én is szeretném, ha bővülne a családunk, és az én életembe is megérkezne a szerelem, és persze idővel szeretnék férjhez menni. Sőt, ha úgy alakul, talán még egy közös gyereket is vállalnék. Ám úgy érzem, így is kerek egészek vagyunk most mi ketten – magyarázta Anita, aki már most tudja, hogy egyetlen dolog számít majd, az őszinteség, ha a kislányáva­l erről beszélgetn­ek. – Csak az igazat mondom neki, nem fogok kertelni. Azt szeretném, hogy tőlem olyan biztos alapot kapjon, amiben már maga is képes lesz ennek az értékelésé­re, és tudni fogja, hogy mindig is a legjobbat akarom neki.

 ??  ?? Boldog
Köböl Anita nagyon boldog kislányáva­l, Lénával, de örülne, ha megérkezne az életébe
a szerelem
Boldog Köböl Anita nagyon boldog kislányáva­l, Lénával, de örülne, ha megérkezne az életébe a szerelem

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary