Blikk

MILLIÓK ÉSÉRTÉKES UTALVÁNYOK!

- S. N.

KARCAG — Újabb olvasónkat ajándékozt­a meg a Blikk angyala egymillió forinttal. Elek Jánosné Marica már húsz éve járatja az ország legolvasot­tabb napilapját, hűsége pedig kifizetődö­tt. Kétszer is sírva fakadt, miután tudatosult benne, hogy milliomos lett.

– A férjem épp munkából igyekezett haza, amikor megkértem, hozzon nekem egy Blikket. Este, vacsora után szokás szerint elolvastam az újságot, majd lekapartam a matricát. Azt hittem, káprázik a szemem. Bevallom őszintén, elsírtam magam, de még nem tudtam elhinni, hogy én vagyok az a szerencsés, akinek sikerült az egymillió forintot elhoznia. Amikor felhívtam a lapban lévő telefonszá­mot, és közölték, hogy valóban nyertem, ismét kicsordult­ak a könnyeim – mesélte Marica, aki láthatóan még mindig a történtek hatása alatt áll. A Blikknek köszönhető­en egy régóta dédelgetet­t álma válhat valóra: férjével végre felújíthat­ja kis karca - gi házukat. – Bőven van helye a pénznek. Háztartási gépekre lenne szükségünk, rendbe kell tenni a kertet és egy f e stés is ráfér a házra. Nem vagyunk herdáló sem berek, biztos teszünk félre a nyereményb­ől. A gyerekeimm­el és az unokáimmal a koronavíru­s miatt most nem találkozha­tunk, de amint újra láthatjuk egymást, őket is megajándék­ozzuk – árulta el olvasónk.

Több tízezer nyertesünk már boldogan vette át nyereményé­t korábbi játékaink során: miért ne lehetne ön a következő? Ám vigyázzon, ez az utolsó hét, amikor még bármit megnyerhet tőlünk! Kaparjon a nyereménye­kért, hogy a Blikkből az angyal! az ön karácsonyá­t is gazdagabbá tegye! Gazdára vár még számos vásárlási bón, banki utalványok 50-től 250 ezer forint értékben. A legnagyobb nyereményh­ez, az 1 millió forintos bankiutalv­ányhoz aMIL és L I Oszavakbet­űit tartalmazó matricákat keresse, ezek csak együtt

érvényesek!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Hűség
Maricának régi kedvence a Blikk, most milliomos lett az ország legnagyobb lapjának köszönhető­en
Hűség Maricának régi kedvence a Blikk, most milliomos lett az ország legnagyobb lapjának köszönhető­en
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary