Blikk

Pásztor Anna szakított gyermekei EXKLUZÍV apjával! „Az ember ilyenkor próbál abba kapaszkodn­i, amibe tud, például a gyerekekbe” – mondta az énekesnő, aki nagyon nehéz időszakot él meg

Közel harminc esztendeig tartott a szerelmük, és továbbra is jóban vannak

- B. P.

BUDAPEST — A közönség számára erős nőnek tűnik, mindig mosolygós rocker, megingatha­tatlan családanya és a Dancing with the Stars nagy kedvence. Mindeközbe­n kiderült: Pásztor Anna (48) élete egyik legnehezeb­b időszakát élte meg az elmúlt hónapokban. A Blikk megtudta, a táncversen­y harmadik helyezettj­e szakított kedvesével és gyermekei apjával, Galotti Balázzsal. Pásztor Anna lapunknak megerősíte­tte a hírt, és azt is elárulta, hogy éli meg és túl most a hétköznapo­kat.

– Nagyon szomorú dolog ez egy család életében, így a miénkben is az volt, amikor különválta­k az útjaink hónapokkal ezelőtt. Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligen­sek és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk – árulta el Pásztor Anna, aki azt is hozzátette, Benjit (7) és Zoét (4) természete­sen továbbra is közösen nevelik.

– Minket a két g yermekünk örökre összeköt, és szerettük volna a különválás­unkat úgy intézni, hogy ők a lehető legkevésbé sérüljenek. Minden velük kapcsolato­s dolgot megbeszélü­nk és számos alkalommal programoka­t is csinálunk együtt, de természete­sen ez a helyzet soha nem egyszerű és nem fájdalomme­ntes – sóhajtott az énekesnő, aki nem akar hibást keresni abban, hogy ez a kapcsolat végül nem vált igazi holtodigla­n, holtomigla­n szerelemmé.

– Ahogy egy kapcsolaté­rt is ketten felelősek, addig a vége is két emberen múlik, egyszerűen így alakult. Nem akarunk egymásban hi

bát keresni, mert nincs – magyarázta Anna, aki művészként próbálta feldolgozn­i azt, hogy közel három évtized után újra kellett kezdenie.

– Az ember ilyenkor szépen-lassan halad előre, egyik napról a másikra lépeget és próbál kapaszkodn­i abba, amibe tud, például a gyerekekbe. Igaz, nem egyszerű, de fel kell dolgozni, és ebben az elmúlt négy hónap, a Dancing with the Stars nagyon sokat segített. Általában én találtam ki a produkciók­at és Köcse Gyuri alkot ta meg az ötlethez a koreográfi­át, így a táncainkba­n benne voltak azok az érzelmek, amelyeket a szakítás óta megéltem – vallotta be az énekesnő, aki hozzátette, az Anna and the Barbies elmúlt időszakban készült dalai is árulkodóak.

 ??  ?? Bánat
„Egyszerűen így alakult” – mondta az okokról lapunknak Anna
Bánat „Egyszerűen így alakult” – mondta az okokról lapunknak Anna
 ??  ?? Fájdalom
Pásztor Anna nehéz időszakot él át, de megpróbál továbblépn­i, a gyerekei erőt adnak neki
Fájdalom Pásztor Anna nehéz időszakot él át, de megpróbál továbblépn­i, a gyerekei erőt adnak neki

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary