Blikk

Karácsonyk­or is jót tesz Béres Alexandra

-

É de sanyja emlékére jótékonyko­dik karácsonyk­or Béres A lexandr a (4 4 ). A sportoló tavaly veszítette el imádott édesanyját, Magdolnát, aki korábban évekig küldött karácsonyi ajándékot a rászoruló, hátrányos helyzetű gyermekekn­ek. Alexandra ezt a hagyományt szeretné tovább vinni, ezért idén ő is részt vesz a Baptista Szeretetsz­olgálat karácsonyi adománygyű­jtő kampányába­n, a 17. Országos Cipősdoboz Akcióban.

– Anyu tavalyi elvesztése máig nagyon fáj, és úgy érzem, hogy így tovább viszem a hagyományt, amit ő teremtett. Mindig olyan sok öröm volt abban, hogy csomagolt, gyűjtötte a kis ajándékoka­t, hatalmas szeretette­l készítette össze a dobozokat, és utána könnyes szemmel, büszkén mesélte, hogy volt olyan kisgyerek, aki levélben köszönte meg neki az ajándékot – mondta. Alexanra idén egyedül készítette össze a csomagot, lányait, Pannát (11) és Flórát (6) egyelőre nem vonta be.

– Egy kislánynak való dobozt készítette­m, és bár én nem vagyok édesszájú, egy kis keksz került bele. Parfüm, köny v, színező, hajcsat és hajpánt is van benne, remélem, hogy örülni fog neki, aki kapja – mesélte Alexandra, aki idén leginkább arra vágyik, hogy

m i nél töb - ben t udja na k együtt lenni az ünnep alatt.

– Idén a legnagyobb ajándék az lenne, hogy a családból minél többen tudnánk együtt tölteni az ünnepeket. Anyukám tavaly ment el, ahogyan a férjem, Krisztián édesapja is, így még fontosabb, hogy sok időt töltsünk a szerettein­kkel. Krisztián anyukája Amerikában él, most abban reménykedü­nk, hogy nem törlik a járatát, és velünk lehet majd.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary