Blikk

Hajdú barátnője

A tévés várandós szerelméne­k elrepedt a petevezeté­ke, belső vérzése volt, azonnal műteni kellett

- Sz. B.

Órákon múlt Hajdú Péter (45) szerelméne­k élete. A tévés és kedvese egy rövid ideig a legboldoga­bbnak érezhették magukat, amikor kiderült, hogy Eszter (25) várandós.

Ám nem sokkal később, mikor épp a Balatonra akarta k elutazni, a producer menyasszon­ya hirtelen roszszul lett, és kis híján tragikus fordulatot vettek az események, miután kiderült, hogy Eszter sajnos elvetélt.

Hogy hasi görcsét elnyomja, Eszter rendkívül erős fájdalomcs­illapítót vett be, de orvoshoz nem akart menni. Hajdú Péter viszont ezt nem hagyta annyiban, és mint utólag kiderült, a lány ennek köszönheti az életét.

Hajdú rögtön a János kórházba vitte, majd az épület előtt a kocsiban várakozott, amikor kedvese zokog va hívta: baj van, azonnal menjen utána a vizsgálóba. Külön engedéllye­l mehetett be a kórházba, ahol az orvos azt közölte, ha nem lépnek közbe, akkor Eszternek csak órái vannak hátra.

– Kiderült, hogy elrepedt a petevezeté­kem, belső vérzésem van, és mire beértünk a kórházba, már másfél deci vér volt a hasüregemb­en. Azt mondta az orvos, hogy körülbelül két-három órám van csak hátra – emlékezett vissza a Blikknek Hajdú menyasszon­ya, Eszter az orvos diagnózisá­ra, ami után sokkot kapott.

A fiatal lányt azonnal műteni kellett, de a sok kedvezőtle­n tényező miatt először nem is akarták vállalni a beavatkozá­st.

– Azt mondtam, hogy „de akkor Eszter meghal, muszáj megoperáln­i”. Még életemben nem féltem ennyire, bele se mertem gondolni a következmé­nyekbe – nyilatkozt­a lapunknak Hajdú Péter, aki elárulta, egyikük sem tudta felfogni, hogy mi történik velük.

A műtét végül szerencsés­en sikerült, Esztert azóta hazaengedt­ék, ám most a fizikai veszély után a lelki

traumával kell majd megbirkózn­ia, ami szintén nem egyszerű feladat.

– 25 évesen elfogadni a tényt és szembesüln­i azzal, hogy méhen kívüli terhessége­d van és az életed is ve

szélyben, nem könnyű. Az első kérdésünk természete­sen az volt, hogy ha eltávolítj­ák az egyik petevezeté­kem, lehetek-e még anya – mondta Eszter, aki nagyon hálás párjának.

– Csak utólag fogtam fel, min is mentünk keresztül. Péter megmentett­e az életemet. Ha nem veszekszik velem, hogy menjünk be a kórházba, nem élem meg a hét végét. És amit utána tett értem, amilyen türelemmel és szeretette­l ápolt, mintha őt nem érte volna ugyanakkor­a veszteség – mondta lapunknak Eszter, aki bár erős maradt mindvégig, a telefonon keresztül a hang ján is érződött, mennyire kimerült, miközben nyilatkozo­tt.

Az eset után természete­sen Hajdú Péter is megrémült, de mostanra kicsit megnyugodo­tt.

– Most a n na k ör ü lök , hogy Eszter jól van és mellettem van, nagyon nehéz volt megélni. Ebben a pillanatba­n a testi és lelki gyógyulásá­ra koncentrál­unk és bizakodva tekintünk a jövőbe. Az orvosok megnyugtat­tak, hogy páros szervről van szó, így egy petevezeté­kkel is lehet kisbabánk – tette hozzá bizakodva Hajdú Péter.

 ??  ??
 ??  ?? A tévés és fiatal menyaszszo­nya iszonyatos fájdalmako­n megy keresztül
A tévés és fiatal menyaszszo­nya iszonyatos fájdalmako­n megy keresztül

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary