Blikk

Zita és Gianni: jöhet a kistesó?

- V. V.

Idén először karácsonyo­znak hármasban Gianniék! Az olasz étteremtul­ajdonosnak és kedvesének, Zitának kisfia szeptember­ben jött világra és most boldogan sütnek-főznek együtt, hogy a gyorsan cseperedő gyermek csodálatos ünnepet élhessen át. Sőt Gianni elárulta, ha úgy alakul, újra belevágnán­ak a lombikprog­ramba, hogy újabb gyermekük szülessen

BUDAPEST — Boldogabb nem is lehetne az idei ünnep Gianni (49) és Debreczeni Zita (39) számára! Gyermekük, a kis Gianfi, ahogy édesapja becézi, három hónapos, és már elkezdett érdeklődni a fények, a karácsonyi díszek iránt, a szülők pedig alig győznek betelni vele. A legnagyobb boldogságb­an készülnek az első közös családi karácsonyr­a fiukkal. A házaspár november közepén elkezdte díszíteni a házat, sőt már a karácsonyf­a is teljes pompájában áll.

– Zita imádja a karácsonyt, ezért már november közepén elkezdtek beszivárog­ni hozzánk a karácsonyi manók – kezdte a Blikknek a séf, aki imád főzni, egyedül azonban nem szeret a konyhában lenni. – Azt szeretem, ha Zita is ott van velem és tudunk beszélgetn­i közben. Így, együtt készítjük majd az ünnepi menüt is.

Gianni most k ifejezet ten örül annak, hog y több időt tölthet a családjáva­l, hisz a kis Gianfi egyre jobban kinyílik.

– Már fog tárgyakat és érdekli sok dolog, minden egyes nap külön öröm vele. Zitát pedig imádom nézni, még a díszítést is máshogy csinálja, amióta édesanya lett. Ebben a covidos időszakban annak tudok örülni, hogy sok időt tölthetek a családomma­l, igyekszem úgy tekinteni ezekre a hetekre, hogy félig teli van az a bizonyos pohár és nem félig üres. Csak azt sajnálom, hogy haza, Olaszorszá­gba nem tudunk most utazni, pedig alig várom, hogy a kisfiam láthassa az ottani életet is. Olaszul beszélek vele, kétnyelvű gyerekként fog felnőni. Jó lenne, ha már többet tudnánk vele mozogni, szeretném, ha nyitott kis fickó, jó szívű gyerek válna belőle – tette hozzá a büszke apa, aki azt is elmondta, egyelőre minden figyelmüke­t a kicsire fordítják, de szeretnéne­k majd kistestvér­t Gianfranco Máténak.

– Egyelőre a törpére koncentrál­unk, de ha úgy alakul majd, újra belevágnán­k a lombikba. Ez azonban még a jövő zenéje, majd meglátjuk, mikor érkezik el az idő erre. Azt szoktam mondani, hogy a kistestvér még az égben van, mi pedig majd imádkozunk érte, hogy lejöjjön közénk, ha itt lesz az ideje – tette hozzá Gianni.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary