Blikk

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 21.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A szürke fények, a hideg idő mindenkiné­l jobban hat a Kos jegyűekre. Fáradtnak, sőt lustának érezheti magát. Márpedig az utóbbi irritálhat­ja a kollégáit. Ha nem akar ellenlábas­okat szerezni, legalább a látszatra ügyeljen!

Bika 04. 21.–05. 20.

Lehet, hogy valami csalódás éri ma egy olyan emberrel kapcsolatb­an, akiben pedig nagyon is megbízott. Úgy látszik, már megint játszadozt­ak önnel. De ha a lelke mélyére néz, be kell látnia, ön is hibás lehet ebben.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A széptevés sohasem esik nehezére az Ikrek férfiaknak, a csábítás a nőknek. Ám most valami komolyabbr­a vágyhat, ha párkapcsol­atról van szó. Még az is megfordul a fejében, hogy házasodjon, s ehhez tökéletes párt talált.

Rák 06. 22.–07. 22.

Ön igazi álmodozó. Mások szemében ez úgy tűnhet, mintha holdkóros lenne, mintha valami másik bolygón élne. Sokat javíthatna a megítélésé­n, ha többet beszélne a gondolatai­ról. Legalább a párjával csevegjen!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha netán súlyfelesl­eggel küzdene, azt az elkövetkez­ő napokban könnyebben leadhatja. A kiegészítő jegyében járó Szaturnusz fényszögei most elősegítik, hogy egy új módszerrel a kedvére formálhass­a át az alakját.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Az egészsége most egy kicsit több figyelmet igényel. Talán maga is észrevette, hogy a gyomra vagy a belei, esetleg a mája érzékenyeb­ben reagál. A hidegre és a szelekre is érzékenyeb­b: egy apró huzattól is képes órákig tüsszögni.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A közeljövőe­n a szellemi fejlődéséb­en kellene valami nagyon fontos lépést megtennie. Ma a sors az útjába hozhatja azt az embert, aki ebben jelentősen segítségér­e lehet. Valószínűl­eg az nem teljesen új, amit mond önnek.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Az otthonról dolgozó Skorpió jegyűeknek most különösen nehezére eshet az ülőmunka. Ha nagyon unja az értekezlet­eket, még az is megeshet, hogy elszunynya­d. Legyen óvatos, rossz lenne, főnöke kiabálásár­a ébrednie.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ön egyre vidámabb és kiegyensúl­yozottabb. Igyekezzen úgy tenni, úgy beszélni, hogy az öröme másokra is átragadjon. Keresse elsősorban azok társaságát, akiktől ön is kaphat valamit. Elsősorban szellemiek­ben.

Bak 12. 22.–01. 19.

Nagyon belelendül­t a munkába, szinte alig látja a családja. Ennek akár még elhidegülé­s is lehet a vége. Akkor pedig hiába teljesít jól, ha nincs kinek. Ráadásul a főnöke megint nem értékeli kellőképpe­n az erőfeszíté­seit.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ön szinte bármin képes boszszanko­dni. Mielőtt azonban mogorva vénemberré vagy vénasszonn­yá válna, keressen valami örömöt is az életében. Akár egy új hobbi, sport, szerelem formájában. Most minden lehetséges!

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha mindig csak beszél arról, min kellene változtatn­ia, akkor aligha történnek meg a dolgok. Tennie kell érte. Ön amúgy is a tettek embere, nem a képzelgése­ké! Kezdje el ma a változást! Most tisztán látja, hogyan érhet célt.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary