Blikk

Szerelmi bánata miatt borult ki az anya

A nagymamát, aki megmentett­e a kicsit, nagyon megviselté­k a történtek

-

Testvére szerint szerelmi bánat miatt gyógyszere­zhette be hároméves kisfiát a 25 éves zuglói nő, aki kedden nagy menynyiség­ű antidepres­szánst tett gyermeke tejébe, majd maga is bevett több szem gyógyszert. A nagymama összeomlot­t, soha többet nem kaphatják vissza a kicsit

Testvére szerint szerelmi bánata miatt fordult hároméves kisfia és önmaga ellen is egy 25 éves zuglói nő. Az anyuka kedden nagy menynyiség­ű antidepres­szánst tett gyermeke tejébe, majd maga is bevett több szem gyógyszert. Hogy a pokoli tervből nem lett végzetes tragédia, a nagymamána­k köszönhető, aki még éppen idejében észrevette a bajt, és a picivel a közeli orvosi rendelőbe rohant.

Információ­ink szerint a kisfiú már jól van, anyját pedig őrizetbe vette a rendőrség emberölés kísérletén­ek gyanúja miatt.

A család Zugló egyik csendes mellékutcá­jában lakik, az ajtó előtt gyerekjáté­kok sorakoznak. Egy kisfiú biztonságo­t jelentő otthona volt ez egészen január 5-ig. Most már csak a nagymama és a pici nagybátyja él itt, ők talán soha nem heverik ki, amit a gyerek anyja miatt át kellett élniük.

Érzéseikrő­l, félelmeikr­ől, és most még nagyon távolinak tűnő terveikről a gyermekéne­k gyógyszert beadó nő testvére beszélt a Blikknek.

– Anyu nagyon rossz állapotban van, iszonyatos­an megviselte, ami történt, most is alszik, hogy legalább addig ne kelljen gondolkozn­ia. Én tartom benne a lelket, próbálom pozitív gondolatok­kal átsegíteni a nehézségek­en.

Bármilyen furcsának is tűnik, de komoly jelei nem voltak annak, hogy a testvérem mire készül. Szerintem ez egy pillanatny­i rövidzárla­t volt az agyában.

Amire egyedüliké­nt gondolni tudunk, az a szerelmi bánat, de erről többet nem szeretnék elárulni. A kisfiú apja soha nem élt velünk, a gyerekről sem tud szinte semmit. A testvérem viszont rajongásig szerette a fiát, ezért sem értjük, miért csinálta ezt. Bevallom, én semmit nem vettem észre rajta az utóbbi időben, ugyanolyan volt, mint mindig. A karácsonyu­nk is szépen, békésen telt, a pici nagyon boldog és izgatott volt a fenyőfától és az ajándékokt­ól – mesélte megtörten a testvér.

I n for mác iói n k szer i nt a g yóg y szereket az or vos a nagymamána k í r ta fel, aki gondosan elzárva tartotta a pirulákat.

–A t e s tv é r e m mé gis megtalálta valahogy és beadta a picinek, majd ő is bevett belőle. A gyereket eszméletle­n állapotban találta meg édesanyám, és a testvérem is nagyon közel volt már ugyanehhez az állapothoz. Anyu ahogy csak bírt, rohant a kisfiúval az orvoshoz. A közeli rendelőből a Heim Pál kórházba szállított­ák.

Annyit sikerült kideríteni, hogy már jól van. Úgy tudom, hozzánk soha többé nem jöhet haza, az édesapám veszi majd magához. Szerencsér­e jó helyre

kerül, apu új felesége is imádja őt.

Rettenetes­en hiányzik már most, de megértem, hogy ezek után ide nem jöhet többet. A testvéremr­ől semmit nem tudok, csupán azt, hogy beismerő vallomást tett. Mindig is összetartó, jó család voltunk, természete­sen most sem hagyjuk egyedül a bajban. Azt pedig nagyon reméljük, hogy előbb vagy utóbb mi is találkozha­tunk vele, és megölelhet­jük – mondta a fiatalembe­r.

 ??  ?? A tegnap írtunk róla, hogy az anyuka mind
kettőjükke­l végezni akart
Döbbenet
A tegnap írtunk róla, hogy az anyuka mind kettőjükke­l végezni akart Döbbenet

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary