Blikk

Mihalik Enikő itthon lelt otthonra párjával

A topmodelln­ek komoly tervei vannak, ruhatervez­éssel is foglalkozn­i akar

- P. P.

Magyar párjával a nyárig biztosan itthon marad még Mihalik Enikő. A világhírű topmodell addig sem unatkozik: női szabónak tanul, tervei között például saját ruhamárka indítása is szerepel

BUDAPEST — Újra boldog Mihalik Enikő (33)! A világhírű magyar topmodellr­e, akit a világ bármely táján szívesen látnak a kifutón és kegyeiért sorban állnak a divatmagaz­inok, nemrég ismét rátalált a szerelem. Magyar – de hozzá hasonlóan szintén kétlaki – párjával Budapesten éldegélnek közös albérletbe­n.

– Boldogok vagyunk, nyugodtan mondhatom, hogy minden szuper közöttünk. Megtaláltu­k a budapesti kö

zös otthonunka­t , ponto - sabban a közös albérletün­ket, ahol nagyon jól érezzük magunkat. A párom is pont ugyanolyan életet élt, mint én, így most jólesik a nyugalom. Imádjuk a magyar fővárost és a családunk közelsége is nagyon jót tesz mindkettőn­knek, épp ezért otthon érezzük magunkat – újságolta a Blikknek Mihalik Enikő, aki egészen az utolsó adásig versenyben volt a TV2 Nicsak, ki vagyok! című jelmezes-zenés show-jában.

A páros azonban egyelőre csak nyárig tervez, utána együtt költöznéne­k vissza az Egyesült Államokba.

– Számításai­nk szerint valamikor a nyár közepén megyünk vissza New Yorkba, körülbelül akkor ér véget a tanulmányi évem – mesélte Enikő, aki jelenleg női szabónak tanul.

Később ug ya n is a topmodell ruhatervez­éssel akar foglalkozn­i, álmai közt az szerepel, hog y saját ruhamárkáv­al jelent kezik idővel a piacon. Tervében támogatja régi barátja és egyben felfedezőj­e, a Visage Modellügyn­ökséget vezető Kajdi Csaba is, aki mit sem sejtett abból, hogy a Baba jelmez mögött hétről hétre Enikő illegeti magát előtte.

– Nem sejtettem semmit, pedig a kollégák susmorogta­k meg furcsán telefonálg­attak a hátam mögött, de nem esett le a tantusz – mesélte a fejét fogva Kajdi, akinek elkerekede­tt a szeme, amikor leleplezés­kor meglátta ügyfelét.

– Igyekeztün­k mindent titokban tartani, de nem volt egyszerű, hiszen Csabinak kellett volna aláírnia a szerződése­met a tévécsator­nával, de szerencsér­e az anyukája is tulajdonos a modellügyn­ökségében, így megoldottu­k vele és a titkomat is megőrizte – árulta el nevetve Mihalik Enikő.

 ?? r e t é P i a n l o s Z : ó t o F ??
r e t é P i a n l o s Z : ó t o F
 ??  ?? Boldogság
A világhírű magyar modell a Blikknek elárulta: most nagyon boldog itthon, magyar párjával
Boldogság A világhírű magyar modell a Blikknek elárulta: most nagyon boldog itthon, magyar párjával
 ??  ?? Jelmez
A Nicsak, ki vagyok? című műsorban vasárnap este lepleződöt­t le
Jelmez A Nicsak, ki vagyok? című műsorban vasárnap este lepleződöt­t le

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary