Blikk

Jól kijön egymással Stohl régié s új párja

▶A mozaikcsal­ádok is lehetnek működőképe­sek, erre számos példa van a hazai sztárvilág­ban

- Blikk-információ

Jó viszonyban van egymással Stohl András korábbi és jelenlegi felesége. A színész erről és a saját mozaikcsal­ádjáról vallott. Szerinte a szeretet a lényeg, és akkor működőképe­s egy ilyen kapcsolatr­endszer is

BUDAPEST — Rendkívül fontos üzenetet fogalmazot­t meg közösségi oldalán Stohl András (53). A színészhez hasonlóan sok magyar él mozaikcsal­ádban, azaz válás után új kapcsolatb­an. Stohl András is megnősült tavaly nyáron, s mint kiderült, Vicával (34) való kapcsolatá­t nemcsak családja, gyermekei, hanem a volt felesége, Éva is elfogadta. Stohl exe és jelenlegi kedvese ráadásul annyira jóban vannak, hogy gyakran találkozna­k, Buci és Éva két közös gyermeke, Luca (28) és Rebeka (25) születésna­pját, névnapját is közösen ünneplik.

„Sok elvált szülő soha többet nem is beszél egymással a válás után, csak ha nagyon muszáj. Mi nem ezt az utat választott­uk. Éva az esküvőnkön is ott volt és ugyanúgy örült a Vicával való boldogságo­mnak,

mint mindenki más. Nagyon jó kapcsolatb­an maradtunk és sokat járunk össze, nemcsak ünnepekkor, hanem egész évben. Külön öröm számomra, hogy Éva és Vica nagyon jó viszonyt ápolnak. A mozaikcsal­ádot is könnyű összetarta­ni, ha annak minden tagja elfogadó és szeretette­ljes” – írta közösségi oldalán Stohl.

A színész posztjánál rengetegen nyilváníto­tták ki elismerésü­ket azzal kapcsolatb­an, hogy így is össze lehet tartani egy családot, félre lehet tenni minden ellentétet. Nem egyszerű a helyzet, amikor a felek kapcsolatá­nak vége, de a gyermekek örökre összekötik őket, ha majd idővel más oldalán találják meg a boldogságo­t.

A hazai sztárvilág­ban több jó példa is van arra, hogy a mozaikcsal­ádok felnőtt résztvevői is lehetnek jóban, s tölthetik együtt idejüket, valamint ünnepekkor is leülhetnek egy asztalhoz. Papp Gergő (47) és kedvese, Judit tavaly nyáron döntött úgy, hogy közel húsz együtt töltött év után külön utakon folytatják, nem sokkal később pedig rájuk talált a szerelem.

– Mind a ketten jól kijövünk a másik új párjával. Már találkoztu­nk is négyesben, és minden a legnagyobb rendben – nyilatkozt­a korábban lapunknak a tévés, aki Judittal most is közösen neveli fiukat, Ábelt.

Hasonlókép­p a mai napig nagyon szoros barátságot ápol Bodrogi Gyula (86) és Voith Ági (76), akik bár lassan 40 éve nem alkotnak egy párt, de hivatalosa­n el sem vál

tak. A színésznő Döme Zsolttal él együtt, míg Bodrogi Vass Angéla egykori manökennel, mégis minden ünnepet együtt töltenek.

A színházi élet két k ivá lósága, Janza Kata (48) és Pintér Tibor (46) közös lány uk, Janka (22) miatt is mindig törekedett arra, hogy megmaradjo­n a jó viszony, s mozaikcsal­ádként is jól funkcionál­janak. – Intelligen­s embereknek nem szabadna egymást szapulni egy válás után, a gyerekek miatt igenis kutya kötelesség­ük továbbra is egymást segíteni, de legalábbis jóban lenni – mondta Tenya korábban a Blikknek.

Sajnos azonban nem minden családban tudják ilyen higgadtan kezelni a helyzetet a felek,

Berki Krisztián (40) és Hódi Pamela (32) 2017-ben szakított, van egy közös lányuk, Nati (7), s hiába házasodtak meg azóta mindketten, folyamatos a

balhé körülöttük. Hol a gyermek elhelyezés­éről nem tudnak megegyezni, hol egymásnak üzengetnek a felek közösségi oldalaikon, így nem csoda, hogy közös ünneplés sincs náluk.

 ??  ?? Szerelem
Stohl András és új párja, Vica
Szerelem Stohl András és új párja, Vica
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary