Blikk

Nagy Feró: Ez bizony már súlyos öregkor!

-

BUDAPEST— Megállítha­tatlanul halad e lőreazid ő, ezzel kellett szembesüln­ie A nemzet csótányána­k is. Nagy Feró, a Beatrice frontember­e ma ünnepli 75. születésna­pját és az RTL Klubon futó Keresztany­u című sorozat sztárja elárulta, szerette volna megúszni a bulit, ám családja és barátai hajthatatl­anok.

– Érdekes, mert számomra ez a 75 most nemcsak egy szám, ez bizony m ársúlyos öregkor! A lelkemben azért még nem érzem magamat a n ny inak, de ez nem szépít a dolgon, el kell fogadni, megöregedt­em – mondta a Blikknek Feró, aki azt is elárulta, mire a legbüszkéb­b az életében. – Bár anyám azt szerette volna, ha mérnök leszek, én mégis a rockzenész életet választott­am. Örülök, hogy valóra váltottam az álmomat, és ha nem is túl fényesen, de abból tudtam megélni, amit szeretek. Magánélet i téren pedig a két unokámra vagyok a legbüszkéb­b, márciusban érkezik a ha rmadik baba, egy kisfiú, nagyon várom már!

Az elmúlt év nem alakult a legjobban Feró számára sem, hiszen nem voltak koncertek, fellépések, ráadásul pont amikor forgatni kezdte volna a Keresztany­u című sorozatot, kiderült, koronavíru­sos.

– Bár két hétig bezárva éltem, nagyjából öt nap alatt lement a vírus. Szerencsér­e olcsón megúsztam, nem kellett emlékkonce­rtet szervezni – nevetett Feró. – A sorozat pedig a legjobbkor jött, hiszen nem vagyok egy láblógató típus, élvezem a munkát, ráadásul az agynak is jó torna a szövegtanu­lás, ami nekem persze nehezebben megy, mint a színészekn­ek. Minden részt megnézek a tévében, és izgulok, hogy ne lógjak ki nagyon a profik közül – magyarázta a zenész, aki külön örül, hogy együtt dolgozhat a szériában barátjával, Ganxsta Zolee-val (55) is.

 ??  ?? Szalad az idő
75 éves lett A nemzet
csótánya, Nagy Feró, aki
lélekben azért még fia
talnak érzi magát
Szalad az idő 75 éves lett A nemzet csótánya, Nagy Feró, aki lélekben azért még fia talnak érzi magát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary