Blikk

Nővére lenne a győri horrorbale­set miatt árván maradt Adrienn gyámja

Melinda a tragédia előtti hét végén találkozot­t testvéréve­l, imádta őt

- Virág Márton

BŐNY — Egy pillanat alatt omlott össze Adrienn (14) élete, amikor az édesanyja, Éva (†45), a nevelőapja, Imre (†41), a nővére, Évi (†18) és kisöccse, a 10 hónapos Bálint kocsijukka­l Győr mellett egy teherautót előzve frontálisa­n ütközött egy autószállí­tó trélerrel. A négyfős családnak esélye sem volt a túlélésre a kigyulladt autóban. Szerencsér­e Adri a tragédia időpontjáb­an épp iskolában volt, ennek köszönheti az életét. A félárva kislányról most a nővére, Melinda (19) – aki még maga is tanul – gondoskodi­k majd, már felvette a kapcsolato­t egy ügyvéddel, hogy hivatalosa­n is Adri gyámja lehessen. Melindával megfordult a világ, amikor a nagypapája sírva, zokogva felhívta a tragikus hírrel. Sokáig tartott, mire a nagypapa végigmondt­a a súlyos

szavakat, utána mindketten zokogtak.

– Egy éve, hogy elköltözte­m hazulról. Ma is nehéz elhinni, hogy épp velünk történt ez a tragédia, hiszen a hét végén

találkozta­m Évivel – mondta a Blikknek elfúló hangon Melinda. – Csendes, okos lány volt, nagyon készült az érettségir­e, sok terve volt. A röplabdázá­st is újra akarta kezdeni.

A falu még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból, hiszen Imre ott nőtt fel, mindenki ismerte a családját is. Bár Győrbe költözött, amilyen gyakran csak tehette, meglátogat­ta a Bőnyben élő szüleit és nagyszülei­t.

– Jelenleg még szakértők vizsgálják az autóbalese­t részleteit, amíg a vizsgálat tart, nem temethetjü­k el a szülőket

és a gyerekeket – mondta a Blikknek a család egyik

hozzátarto­zója. – Éva, Imre és a közös kisfiuk, Bálint közös sírba kerül, Évike pedig a mellettük lévő parcellába­n nyugszik majd. Ugyanis ez volt Évike édesapjána­k a kívánsága. A lányokat Éva hozta az új kapcsolatb­a, a nevelőapa pedig a sajátjakén­t szerette őket is.

 ??  ?? Roncs
Esélye sem volt a családnak kimeneküln­i a lángoló autóból, amely teljesen kiégett
Roncs Esélye sem volt a családnak kimeneküln­i a lángoló autóból, amely teljesen kiégett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary