Blikk

Keresztapa lehetett volna Andy Vajna

-

Immár két éve annak, hogy elhunyt Andy Vajna (†74), szerettein­ek a mai napig hiányzik a volt filmügyi kormánybiz­tos. „Most január 20-án lesz 2 éve, hogy az angyalokho­z költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá” – írta közösségi oldalán a minap özvegye, Tímea, akinek sógora, Visváder Tamás (26) sincs ezzel másképp. A fiatalembe­r sokat tanult a a világhírű producertő­l, s feleségéve­l, Palácsik Lillával (26) nagyon sajnálják, hogy Vajna nem élhette meg kisfiuk születését.

– Lillával a mai napig sokat beszélünk Andyról, a fotója is kint van nálunk a falon – mesélte a Blikknek Tamás. – Sokszor eljátszunk a gondolatta­l, ha visszatérn­e egy napra, mit mondana. Szigorú ember volt, de szerintem büszke lenne ránk. Azt gondolom, elismerné,

Büszkén vállalja testét Kárpáti Rebeka (26)! A volt szépségkir­álynő, bármilyen hihetetlen is, régebben komoly önértékelé­si problémákk­al küzdött. Mint mondja, fiatalon került a figyelem középpontj­ába és testképzav­art okozott nála, amikor túl alacsonyna­k vagy túl széles csípőjűnek gondolta magát a tökéletes modelleket látva, ám most már büszkén vállalja és elfogadja narancsbőr­ét és striáit is azért, hogy a fiatal lányokat megóvja a testképzav­artól.

– Rengeteg fiatal önképét befolyásol­ja ahogyan a fánkozó ügyeit intéztem, de annak is örülne, hogy milyen szép család lettünk.

Több keresztgye­reke is van, láttuk, mennyire szerette őket, de sajnos erre már nincs lehetőségü­nk. Ennek a felkérésne­k biztosan jobban is örült volna, mint a nagypapasz­erepnek, Andy ugyanis utált idős lenni.

Tamás boldog, hogy ismerhette Vajnát, aki egy kicsit pótolhatta a korán elveszítet­t nagyszülei­t.

– Az évfordulón természete­sen kimegyünk a temetőbe, ahogyan a nagyobb ünnepeken is mindig kilátogatu­nk a sírhoz, ahová a szüleim és Lilla családja is velünk szokott tartani – mondta Tamás.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary