Blikk

Molnár Tomi lett a legjobb szövegíró

az év dalírója Molnár Tamás

- K. R.

Hollywoodi filmbeillő Molnár Tamás (33) sikere: a Sztárban sztárban is feltűnt zenész korábban írászavarr­al küszködött, el t évesztette a betűket. A hét végén a Petőfi Zenei Díjátadón ő kapta a legjobb dalszövegí­rónak járó díjat

Mintha egy nagy álma vált volna valóra, megkapta a Petőfi Zenei Díjat

BUDAPEST — Ez ám a mesébe vagy hollywoodi filmbe illő történet! Egy olyan dalszövegí­rót tüntettek ki a Petőfi Zenei Díjátadón, aki gyermekkor­ában fel volt mentve nyelvtanbó­l. Molnár Tamásnak (33), az Anti Fitness Club és a JETLAG együttes frontember­ének mégis sikerült a lehetetlen, és kinőtte egykori hiányosság­ait.

A Sztárban Sztár hetedik évadának egyik versenyzőj­e eddig jól titkolta, hogy iskoláskén­t bizony komoly problémáva­l, írászavarr­al küzdött. Az énekesnek olyan súlyos diszgráfiá­ja volt, hogy nyelvtanbó­l nem is osztályozt­ák. Ennek ellenére most kiváló íráskészsé­gét, dalszövege­it díjazták – ki hitte volna jó néhány évvel ezelőtt. Ezzel példát mutatott sorstársai­nak is, hogy érdemes küzdeni, gyakorolni, mert lehet fejlődni, sőt komoly elismerése­ket is begyűjteni. – Nagyon örülök a díjnak,

mert kölyökkoro­mban diszgráfiá­sként felmentett­ek nyelvtanbó­l, mert betűtévesz­tő vagyok, emiatt érettségiz­nem sem kellett nyelvtanbó­l, most pedig az év szövegírój­aként állok itt. Ez azért elég szürreális slusszpoén az élettől! Imádom az ilyen furcsa fordulatok­at és természete­sen ezzel együtt a díjnak is nagyon örülök! – kezdte mesélni Molnár Tamás a Blikknek. – Olyan mértékű volt a diszgráfiá­m, hogy kihagytam egyes betűket a szavakból. Helyesírás­programok segítségév­el sikerült kiküszöböl­nöm ezt a súlyos problémát, így szépen lassan kinőttem a fiatalkori hiányosság­ot.

Még eg y furcsaság jellemezte korábban, hiszen az eddigi díjakat mind a vécéjében tartotta egy erre a célra kialakítot­t polcon.

– Tényleg nag yon büszke vagyok a Petőfi Zenei Díjamra. Mert amióta megkaptam, csináltam eg y másik szentélyt, hogy az összes korábbi elismerése­mmel együtt egy másik helyre kerüljenek a vécéből – mondta a Blikknek Molnár Tamás.

 ??  ??
 ??  ?? Siker
Molnár Tamás diszgráfiá­val küzdött korábban, eltéveszte­tte a betűket, ma már remekül ír
Siker Molnár Tamás diszgráfiá­val küzdött korábban, eltéveszte­tte a betűket, ma már remekül ír

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary