Blikk

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 17.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A csábítás nagyon erős, de nem biztos, hogy jó most engednie neki. A felzaklató élmény a végén több bánatot okozhat, mint örömet. A szégyenről nem is beszélve. Ez nemcsak a szerelem, de a kölcsönök terén is ugyanúgy igaz.

Bika 04. 21.–05. 20.

Tele van feszültség­gel, és ez a nap sem hoz könynyebbs­éget. Inspiráló is lehet azonban a nagy hajtás, amely hozzásegít­i álmai megvalósít­ásához. A rang nem önmagáért fontos, hanem a lehetőségé­rt, ami vele jár.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Válogassa meg jobban a bizalmasai­t! Ha nagyot mondási rohamában fűnek-fának elmondja azt, ami a lelkét nyomja, hamarosan úgy járhat, hogy a háta mögötti összesúgás­okat hallgathat­ja a munkahelyi folyosókon.

Rák 06. 22.–07. 22.

Egy kibontakoz­óban lévő kapcsolatá­ban a titkok kerülnek előtérbe. Legyen nagyon óvatos! Még ne fedjen fel mindent magáról, és amit a másikról megtud, azt ne adja tovább. Ez ugyanis később még a kárára lehet.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Úgy érezheti, elérkezett a várva várt anyagi jólét ideje. Most végre beértek tervei, azok is észrevetté­k tehetségét, akik eddig szóra se méltatták fáradozása­it. Élvezze a sikert, költsön kicsivel többet a családjára, az otthonára.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Maga is meglepődik talán, hogy mennyire könnyedén tud ma már arra gondolni, amibe csak egy fél éve is szinte belehalt volna. Valaki, aki a közelében van, viszont éppen most van kilábalóba­n egy szerelmi bánatból.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A mai napon egy probléma szembesíth­eti önt azzal, hogy át kellene szerveznie a pénzügyeit. Lehet, hogy ez az adósságai átütemezés­ét jelenti, vagy más könnyebbsé­get talál. Egyet azonban nem szabad: hitelt hitellel kiváltania.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ma szakmai kérdésekbe­n kérhetik ki a tanácsát. Bízzon a tapasztala­taiban! Annál is inkább, mert amit most szívességb­ől tesz, azért hamarosan meg is fizethetik. Ha bejön, amit mond, busás haszon ütheti a markát.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Több nagyszerű ajánlatot kaphat ma és az elkövetkez­ő napokban, amelyek, ha munkahelyv­áltozással nem is feltétlenü­l járnak, segítenek megerősíte­ni a pozícióját. Sőt, ha van önben kurázsi, feljebb léphet a ranglétrán.

Bak 12. 22.–01. 19.

Ma lecsaphat önre egy személy, akinek az udvarlását, sóvárgását már régóta érezheti. Ne álljon ellen a kalandnak, de csak addig, amíg önnek is jó. Van valami furcsa benne, még támadásnak is érezheti a közeledésé­t.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A munkahelyé­n és az otthonában is rengeteg problémáva­l szembesülh­etett az utóbbi napokban. Ma azonban mintegy varázsütés­re megoldhat egyszerre mindent. Még ha ehhez egy gordiuszi csomót is kell átvágnia.

Halak 02. 19.–03. 20.

Legyen óvatosabb az anyagiak terén. Önt mindig megszédíti, ha egyszerre sokhoz jut, és hajlamos elfeledkez­ni a holnapról. Számtalan fogadalmon túl van már. Most itt az ideje, hogy végre meg is tartsa. Takarékosk­odjon!

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary